Search This Blog

Monday, February 8, 2010

Η ΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΘΗΚΕ.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11/02/2010
Χθες η Μάτα χειρουργήθηκε!
Αφιλοκερδώς ο κτηνίατρος κος Μπάτσας- στη Φιλοθέη- προσφέρθηκε να τη χειρουργήσει & πραγματικά του αξίζει ένα τεράστιο μπράβο!
Δυστυχώς στο χώρο των αδεσπότων όλα κοστίζουν & οι εθελοντές το ξέρουν καλά αφού καταλήγουν να πληρώνουν από τη τσέπη τους εκατοντάδες χειρουργεία, θεραπείες, πανσιόν κλπ.
Τέτοιες κινήσεις είναι μετρημένες στα δάκτυλα & αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Περιμένουμε από την aDESPOTI KOUKLA τα νέα της Μάτα.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ
*************************************

Marianna Rizou sent this message on February 6 at 3:25am

Βρέθηκε στη Κακιά Θάλασσα Κερατέας να αιμοραγεί κουρνιασμένη σε τουαλέτα ταβέρνας & να τρώει στη κυριολεξία τη σάρκα της για να αφαιρέσει τους τεράστιους όγκους που είχε στη κοιλιά της!!

Είναι καθαρή ΛΥΚΟΣΚΥΛΙΤΣΑ 6-7 περίπου ετών που προφανώς κάποιος άφησε στο δρόμο για να αποφύγει τις ευθύνες του & προτίμησε να αφήσει το ζώο να πεθαίνει αβοήθητο!

Η σκυλίτσα πήγε άμεσα στο κτηνίατρο ο οποίος μετά από εξετάσεις αίματος μου είπε ότι είναι καθαρή από άλλες ασθένειες & χρειάζεται αμέσως χειρουργείο!

Η φιλοζωική εδώ (ΚΕΡΑΤΕΑ) δεν έχει λεφτά για τέτοιου είδους ενέργειες & έδωσε τη λύση της....ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ!!!!!

Η "ΜΑΤΑ" όμως ( έτσι την ονόμασα) φαίνεται να έχει όρεξη για ζώη & νοιώθω πως πρέπει να της δώσουμε μια ευκαιρία να ζήσει & όχι να αποφασίσουμε ΤΗΝ "ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ"!!!!

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ???

ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!
___________________________________________________________________
Εννοείτε πως ΟΧΙ !! Σήμερα θα πάει στον δικό μας κτηνίατρο που δεν έχει την ευθανασία "καραμέλα". Θα πάρουμε και την δική του γνώμη με σκοπό να γίνει καλά η σκυλίτσα. Όποιοι από εσάς θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια μας να σώσουμε την λυκοσκυλίτσα αυτή, Τηλεφωνήστε είτε σε μένα 6955779661 ειτε στην Μαριάννα 6936862466 Αδέσποτη Κούκλα, (υπό σύσταση) Κέντρο Διάσωσης και Υιοθεσίας Αδέσποτων.

No comments:

Post a Comment

Translate