Search This Blog

Tuesday, March 9, 2010

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ 60 ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ




Μια φοβερά δύσκολη περιοχή, ο Ασπρόπυργος, γεμάτος αδέσποτα, με αμέτρητα περιστατικά κακοποιήσεων & εγκαταλείψεων & περιορισμένο αριθμό ενεργών εθελοντών ή φιλόζωων.

Ενεργοί εθελοντές εκλήθησαν από ένα από τους λιγοστούς φίλους των τετράποδων φίλων μας στη περιοχή , το κ. Προκόπη. Πρόκειται για ένα σπάνιο άνθρωπο ο οποίος μεριμνά για ένα τεράστιο αριθμό αδέσποτων (αν σκεφτούμε & τα περιορισμένα του οικονομικά).

Μιλάμε για περισσότερα από 60 σκυλιά τα περισσότερα από τα οποία ζουν σε χωματερή & υφίστανται άγριες κακοποιήσεις ιδίως από τους αθίγγανους της περιοχής. Δυστυχώς τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο καθώς τα ζώα έχουν τεράστια ανάγκη από
*στειρώσεις
*θεραπείες
*φιλοξενία / υιοθεσία

Ο κος Προκόπης προσπαθεί να τα προστατέψει με κίνδυνο της ζωής του καθώς την προηγούμενη εβδομάδα ξυλοκοπήθηκε από αθίγγανους που είχαν κρεμάσει ανάποδα ένα κουτάβι & το λιθοβολούσαν.

Αυτος ο άνθρωπος αξίζει τη βοήθεια όλων μας!

Σε αυτή τη φάση επείγει να βοηθηθούν 2 άρρωστα σκυλάκια!
1)Το ένα είναι το ποιντερ. Έχει δερματικά, του λείπει τρίχωμα στο μισό σωματάκι του είναι πολύ αδύνατος και τρέμει ενώ είναι γεμάτος τσιμπούρια-θηρία.
2)Το άλλο κουτσαίνει & περπατάει κυρίως με τα 3 πόδια. Σίγουρα πονάει αλλά πληγές δεν είδαμε.

Τέλος, ο κος Προκόπης θα ήταν ευγνώμων αν μπορούσε κάποιος να τον βοηθήσει με τροφές εμβόλια, φάρμακα για ψώρα, και αντιβιώσεις (vibramycin, augmentin), ζυλαπουρ, pulvo κλπ. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη!

Παρακαλούμε όσα σωματεία μπορούν να αναλάβουν θεραπείες στειρώσεις ενώ εθελοντές να βοηθήσουν με φιλοξενίες/ μεταφορές!

Ο αριθμός των ζώων είναι τεράστιος & αναγκαστικά θα επανενταχθούν αν δεν βρεθούν άμεσα φιλοξενίες/ υιοθεσίες (ευτυχώς υπάρχει και ο κος Προκόπης με τη μεγάλη του αγκαλιά).

Επικοινωνία
Αννα 6976510568Ρενα 6972445722

No comments:

Post a Comment

Translate