Search This Blog

Tuesday, August 31, 2010

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ







Γεια σας,

Πηγαίνοντας πριν μερικές μέρες για μπάνιο βρέθηκα μπροστά στην παρακάτω κατάσταση.Στην Οδό Φλέμινγκ στη Ραφήνα (είναι ο δρόμος που από την Λεωφ. Μαραθώνος πάει στο λιμάνι) και δίπλα στο νούμερο 52όπου βρίσκεται ένα φανοποιείο (φωτο 8) υπάρχει ένα οικόπεδο.

Εκεί όπως φαίνεται κάποια στιγμή βρήκαν καταφύγιο 2 σκύλιστες οι οποίες προφανώς γέννησαν εκεί μέσα.

Εγώ μέτρησα 2 μαμάδες, 2 μπαμπάδες(;;;;) 7 κουταβια 4-5 μηνών και είδα και ένα κουταβάκι πολύ μικρό (30-40 ημερών)προφανώς υπάρχουν κάπου εκεί μέσα κι αλλα.

Το θετικό είναι ότι προς το παρόν από ότι μπορεσα να μάθω ρωτώντας δεν διώχνονται από εκεί.Ίσα ίσα τα ταιζούν κιόλας και ο άνθρωπος που έχει το φανοποιείο και ένας που μένει πίσω από το οικόπεδο.

Τα αρνητικά είναι τα εξής βρίσκονται πάνω στο κεντρικό δρόμο και κυνηγάνε τα αυτοκίνητα.Είναι γεμάτα τσιμπούρια, θα μου κάνει μεγάλη εκπληξη αν δεν έχουν όλα ερλίχια, (φωτο 4) και από ότι μου είπαν παρόλο που κάποιοι μπήκαν στη διαδικασία να πάρουν frontline δεν κατάφεραν να τους βάλουν. Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυκάθονται να τα πιάσει κανείς.Πολλαπλασιάζονται μεταξύ τους κι αν τώρα είναι τουλάχιστον 12 σε 4-5 μήνες πόσα θα είναι...

Και το σημαντικότερο εν όψη εκλογών πολύ φοβάμαι ότι όλο και κάποιος θα ενοχληθει και με μία φόλα θα τα ξεπαστρέψει γρήγορα γρήγορα.

Παρακαλώ θερμά αν μπορείτε με κάποιο τρόπο να βοηθήσετε ή προωθήστε αυτό το mail σε όποιον νομίζεται ότι θα μπορούσε να βοηθήσει, έστω να στειρωθούν.Δεν ξέρω αν θα ήταν φρόνιμο να απευθυνθεί κάποιος στο Δήμο Ραφήνας για τον λόγω που προανέφερα (μην εξαφανιστούν μυστηριωδώς).

Ευχαριστώ πολύ,Νάνσυ nansou@gmail.com

* Από τότε που τα πρωτοείδα έχω ξαναπάει άλλες 3 φορές και τα έχω ταίσει. Γενικά φαγητό δεν τους λείπει.

No comments:

Post a Comment

Translate