Search This Blog

Wednesday, December 10, 2008

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ!















SOS> ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ Η ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗ ΔΑΦΝΟΥΛΑ...ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ
********
Είμαστε ο Ούγκω, η Μαρκέλα, ο Τόνυ, ο Lord, η Ράνια και άλλα 5 πανέμορφα σκυλάκια……Κάποιος μας πήρε...
Εμείς τρέχαμε σαν παλαβά το ένα πίσω από το άλλο χωρίς να μας ενοχλεί κανείς. Οι εργάτες που ήταν στον χώρο μας τάιζαν μας φρόντιζαν και μας έδιναν οδηγίες πώς να φυλάμε τα μηχανήματα τους σε όλο αυτόν τον χώρο….. τώρα είμαστε κλεισμένα σε κλουβιά…….

Και μας λείπει σε όλους η όμορφη ξανθιά κοπέλα που όποτε ερχόταν μας φίλαγε τα μουσούδια και εμείς τρελαινόμασταν από την χαρά μας. Μας έφερνε συνέχεια φαγητά, μας χάιδευε, μας έβαζε καθαρό δροσερό νερό και μας ξετσιμπούριαζε πότε πότε με την μαμά της και την αδερφή της….Θέλουμε την Δαφνούλα μας!!!!!

Κάτι μας λέει ότι τώρα που θα πηγαίνει να μας ταϊσει και δεν θα μας βρίσκει θα έχει τρελαθεί. Θα κλαίει και θα είναι απαρηγόρητη….. σας παρακαλώ πολύ όλους, όσοι την αγαπάτε και αγαπάτε και εμάς βοηθήστε την να μας βρει……. μην μας αφήσετε στα κλουβιά, μην τους αφήσετε να μας στείλουν σε άλλη περιοχή και δεν καταφέρουμε να γυρίσουμε πίσω να χωθούμε στην αγκαλιά της…..

Σας δίνουμε τα τηλέφωνα της για να την ενημερώσετε αν μάθετε κάτι για εμάς………

Και κάτι άλλο….. να της πείτε ότι είμαστε όλα μας σίγουρα ότι τελικά θα μας βρει!!!!!

Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι μας πήραν από την περιοχή της Άνω Ν. Σμύρνης στην Ευξείνου Πόντου στην αλάνα που συνορεύει με τον Ασύρματο…

Κινητό Δαφνούλας 6944-260096

1 comment:

  1. Είδα αργά το ποστ αλλά ίσως μπορώ να βοηθήσω. Μένω στην Εθνομαρτύρων και βλέπω συχνά μια ομάδα περίπου οκτώ πανέμορφων σκυλάκων που μοιάζουν με αυτά της φωτογραφίας να περνάει κατά τις 12.30 το βράδυ. Άλλες φορές τα έχω συναντήσει γύρω στις 10.30-11.οο σε δρόμους κάθετους στην Ευξείνου Πόντου. Τελευταία φορά που τα είδα ήταν πριν από 4-5 μέρες. Είναι εξαιρετικού χαρακτήρος όλα τους. Μου κάνει εντύπωση η υποχωρητικότητά τους όταν με βλέπουν να βγάζω βόλτα τα δικά μου.

    ReplyDelete

Translate