Search This Blog

Thursday, December 11, 2008

H ΛΙΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ




ΕΠΕΙΓΟΝ
Η Λίνα μετά απο ένα πολύ επιτυχημένο χειρουργείο χρειάζεται ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ φιλοξενία. Αυριο 112/12 Παρασκευή , τελειώνει η παραμονή της στο κτηνιατρείο..

Ειναι ήδη τρεις μήνες κλεισμένη σε κλουβια, η ψυχολογία της ειναι ήδη χαλασμένη απο τα σίδερα & τα χειρουργεία.Ειναι ήδη μια μικρή ηρωίδα, που με χαμηλωμένα τα μάτια και σφιγμένα τα δόντια, πέρασε το δικό της μικρό Γολγοθά. Ισως για να μη μας στεναχωρήσει, ίσως γιατι καταλαβαινε τι προσπαθούσαμε τόσοι άνθρωποι να κάνουμε, μας στήριξε όσο την στηρίξαμε. Και τώρα πατάει το χειρουργημένο της πόδι και ετοιμάζεται να "πετάξει" με τα φτερά που της δώσαμε εμείς...

Ομως χρειαζεται μια τελευταία χάρη...Ενα σπίτι για προσωρινή φιλοξενία. Δεν βρέθηκε ακόμα κανένας να την υιοθετήσει και δεν ειναι δυνατό να βγει στο δρόμο.Χρειάζεται σπίτι με χώρο για να μπορέσει να πατήσει το πόδι της, να θρεψουν οι πληγές της, να μεγαλώσουν τα μαλλάκια της & να ειναι μια σκυλίτσα έτοιμη ξανά για τη ζωή!!!!!

Υπάρχει κανείς??? Επειγει γιατί αύριο πρέπει να την πάρουμε απο το κτηνιατρείο!!!

ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟsaveileia2@yahoo.gr, 6944860451, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΟΗ (http://adespotathriasio.blogspot.com/ )

No comments:

Post a Comment

Translate