Search This Blog

Thursday, March 19, 2009

Ο ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ

28/09/2009
Μήνες & μήνες περίμενε. Και περίμενε & περίμενε.
Χωρίς ελπίδα, χωρίς κανένα ενδιαφερόμενο, χωρίς όνειρο για το αύριο.

Ομως κάποιοι δεν απελπίστηκαν.
Η Πηνελόπη που τον βρήκε & ανέλαβε να κάνει ό,τι περνά από το χεράκι της, δεν εγκατέλειψε τη προσπάθεια.
Κυρίως όμως το εκπληκτικό ΚΑΖ δεν έχασε την αγάπη για το Χρηστάκο, το πείσμα & την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Τον φιλοξένησε για μήνες, τον "πάχυνε" για να μη φαίνονται τα κοκαλάκια του από την ασιτία, τον περιέθαλψε και τον μετέτρεψε στον "άρχοντα της τύχης"
Και αυτό γιατί τελικά ο ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΧΘΕΣ 27/09/2009 πήγε στο καινούριο του σπίτι.
Ενα πανέμορφο σπίτι, μια εκπληκτική οικογένεια & ένα Χρήστος που πιο τυχερός δεν θα μπορούσε να γίνει!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΧΡΗΣΤΑΚΟ!!!!
*********************************************

Λοιπόν παιδιά τα νέα είναι SUPER για τον φιλαράκο μας τον "Χρηστάκο".
Οι εξετάσεις αίματος βγήκαν αρνητικές στο καλαζάρ, τα νεφρά του είναι εντάξει, λίγο χαμηλό αιματοκρίτη έχει, αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται αυτό είναι φυσιολογικό! Με φροντίδα και καλή διατροφή όλα θα πάνε καλά!! Η ψωρίαση είναι σε ύφεση, άλλωστε η ένεση που του κάναμε ήταν για αυτό το σκοπό, και έτσι τέλος καλό όλα καλά για το τυχερό-άτυχο ζωάκι.
Από αυτό το Σάββατο το ΚΑΖ θα αναλάβει την φιλοξενία του και ελπίζουμε να συνέλθει σύντομα και να βρεθεί μια οικογένεια να τον υιοθετήσει...
Οι εξετάσεις που του κάναμε στον κτηνίατρο είχαν μικρό κόστος (70 ευρώ) και θα τα αναλάβω εγώ αυτά τα έξοδα, αλλά καλό θα ήταν, όσοι είχανε προσφερθεί οικονομικά να συνεισφέρουν (και φυσικά θέλουνε), να μαζέψουμε κάποια χρήματα να προσφέρουμε στο ΚΑΖ για την πολύτιμη βοήθεια που θα παρέχει στον φιλαράκο μας από εδώ και πέρα..Οποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει τηλ. μαζί μου άυριο.
Αν ο Χρηστάκος πάντως είχε φωνή τότε σίγουρα θα ήθελε να ευχαριστήσει πολύ, όλους όσους έδειξαν ενδιαφέρον και πρόσφεραν οικονομική στήριξη για την θεραπεία του (και δεν ήταν λίγοι).
Θα ευχαριστούσε τον Χρήστο και την Αγγελική για την άμεση βοήθεια τους στο να τον εντοπίσουμε να τον περισυλλέξουμε και να τον μεταφέρουμε επειγόντως από την Λούτσα στο κτηνιατρείο ..
Θα ευχαριστούσε την Αριστέα από το stray.gr για το kennel που δάνεισε για να μεταφερθεί με ασφάλεια στην Αθήνα. Θα ευχαριστούσε τον Γιώργο απο την Ραφήνα που προσφέρθηκε να φροντίζει τον αδερφό του στην Λούτσα προσώρινα μέχρι να βρεθεί λύση. Tέλος θα έλεγε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στην Χριστίνα Λόη τον Σάκη και τα τέσσερα σκυλιά τους, τους καταπληκτικούς ανθρώπους και σκύλους που χωρίς δεύτερη σκέψη φιλοξένησαν στο σπίτι τους με τόση αγάπη αυτές τις μέρες τον Χρηστάκο μας. Λίγοι άνθρωποι έχουν τόσο μεγάλη καρδιά όσο αυτά τα παιδιά...
Σας ευχαριστώ και εγώ όλους σας μέσα απο την ψυχή μου για την συμπαράσταση και την άμεση βοήθεια σας στις εκλύσεις μου ώστε να σώσουμε αυτό το ζωάκι...ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!
Σας φιλώ όλους πολύ.Πηνελόπη, pinelopi2001gr@yahoo.gr

No comments:

Post a Comment

Translate