Search This Blog

Monday, March 9, 2009

5 KOYTABAKIA...ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ!




ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ

Δυστυχως υπάρχουν στρατιές από κουταβάκια που αυτό το καιρό βρίσκονται στο δρόμο, εκτεθειμένα σε ένα σωρό κινδύνους: αυτοκίνητα, φόλες, ασιτία, αρρώστιες. Το χειρότερο είναι ότι δεν τα βρίσκουμε μαζί με τις μανούλες τους οι οποίες τα προστατεύουν και τα φροντίζουν καλύτερα από το καθένα. ΠΡάγμα όμως που σημαίνει ότι απλά κάποιος τα ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ και ότι πιθανώς θα κάνει το ίδιο με επόμενες "φουρνιές" κουταβιών.

Ετσι έχουμε τα εξής περιστατικά
1) 1 ΚΟΥΤΑΒΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ. Δυστυχώς το κουτάβι ειναι μόνο του & άμεσα εκτεθειμένο σε κινδύνους όπως το να φαγωθεί από άλλα μεγαλύτερα ζώα! Οποιος ενδιαφέρεται για φιλοξενία / υιοθεσία σας παρακαλώ ας επικοινωνήσει με τη Νατάσα 6907761188 ή Χριστίνα 6944860451 (christina_loh_1972@yahoo.gr). Η Νατάσα μπορεί να αναλάβει τη μεταφορά του κουταβιού ας αυτό αποτελεί πρόβλημα για εσάς!Δεν έχουμε ακόμα φωτογραφία για να αναρτήσουμε!
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!
*******************************************************************************

2)Μια ακόμα γενιά 5 κουταβιών βρίσκονται στην Πλατεία Παλαιού Ηρακλείου.Φωτογραφίες πιο πανω. Ψάχνουμε άμεσα για υιοθεσία ή φιλοξενία και των 5 ή του καθενός χωριστά γιατί και αυτά ειναι εκτεθειμένα τόσο σε φυσικούς κινδύνους όσο και σε ανθρώπους που δυστυχώς δεν αγαπάνε τα ζώα. Αν ενδιαφέρεστε να βοθήσετε σας παρακαλώ επικοινωνήστε με 69466635172 ή με Χριστίνα Λόη 6944860451 (christina_loh_1972@yahoo.gr)

No comments:

Post a Comment

Translate