Search This Blog

Sunday, April 26, 2009

ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ...ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ


28/09/2009
Μήνες & μήνες περίμενε. Και περίμενε & περίμενε.
Χωρίς ελπίδα, χωρίς κανένα ενδιαφερόμενο, χωρίς όνειρο για το αύριο.

Ομως κάποιοι δεν απελπίστηκαν.
Η Πηνελόπη που τον βρήκε & ανέλαβε να κάνει ό,τι περνά από το χεράκι της, δεν εγκατέλειψε τη προσπάθεια.
Κυρίως όμως το εκπληκτικό ΚΑΖ δεν έχασε την αγάπη για το Χρηστάκο, το πείσμα & την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Τον φιλοξένησε για μήνες, τον "πάχυνε" για να μη φαίνονται τα κοκαλάκια του από την ασιτία, τον περιέθαλψε και τον μετέτρεψε στον "άρχοντα της τύχης"
Και αυτό γιατί τελικά ο ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΧΘΕΣ 27/09/2009 πήγε στο καινούριο του σπίτι.
Ενα πανέμορφο σπίτι, μια εκπληκτική οικογένεια & ένα Χρήστος που πιο τυχερός δεν θα μπορούσε να γίνει!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΧΡΗΣΤΑΚΟ!!!!
*********************************************

Ο Χρηστάκος βρέθηκε από από νέους ανθρώπους, οι οποίοι δεν απέστρεψαν το βλέμμα τους στη θέα αυτού του δύσμοιρου ζώου. Οι νέοι αποδεικνύονται ακόμα μια φορά η ελπίδα μας για μια πιο ανθρώπινη κοινωνία. Επέστρεψαν, τον μάζεψαν και ξεκίνησε η Οδύσεια με κτηνιάτρους, εξετάσεις και προσπάθειες να βρεθεί στέγη να φιλοξενήσει το ζωντανό. Το καταφύγιο, παρά την στενότητα χώρου, δεν μπόρεσε να γυρίσει το κεφάλι από την άλλη μεριά.

Κι έτσι ο Χρηστάκος απέκτησε στέγη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Είναι γεράκος, στέκεται με δυσκολία στα πόδια του, αλλά προσπαθεί να καλύψει ό,τι του έλειψε όλα αυτά τα χρόνια στους δρόμους. Τρώει όλο του φαγητό και περνάει ώρες στο κρεβατάκι του στα ζεστά, βυθισμένος σε βαθύ θεράποντα ύπνο.

Στη χτεσινή ώρα του μοιράσματος μπισκότων, ο Χρηστάκος μύρισε το μπισκότο του, μας κοίταξε με απορία και διστακτικά το δοκίμασε. Μετά από αυτό έφαγε τουλάχιστον πέντε :-)

No comments:

Post a Comment

Translate