Search This Blog

Tuesday, June 16, 2009

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥ BAZAAR ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

















Πέρασε ένα ευχάριστο διήμερο με τους φίλους, τους εθελοντές & τα μέλη του Ζωοφιλικού Συλλόγου Ελευσίνας να δίνουν το παρόν σε μια χαμηλών τόνων προσπάθεια στις 13 & 14 Ιουνίου στην Κεντρική Πλατεία Ελευσίνας. Μια πρώτη προσπάθεια που ελπίζουμε να συνεχιστεί αφού αποκτήσαμε όλοι περισσότερη εμπειρία & γνώση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

1) τη SAPT HELLAS Stray Action - Pet Therapy Hellas & τη κα Χριστίνα Οικονόμου,Υπεύθυνη Προγραμμάτων, Εκπαίδευσης και Υιοθεσιών &
το ADESPOTOLOGIO & Εθελοντική Κίνηση για τα Αδέσποτα Ζώα
για την έγκρισή τους να εκτυπώσουμε & να διανείμουμε το ενημερωτικό τους υλικό

2) τη Νιόβη Κωστόγλου και τους συνεργάτες-φίλους της για τα πανέμορφα γραφικά τους, τις αφίσες & το logo που μας χάρισαν καθώς και για τη φαντασία & το χρώμα που έφεραν στην όλη προσπάθεια!

3) τους εθελοντές που με τη παρουσία τους δυνάμωσαν την όλη προσπάθεια ενώ απέδειξαν και στους πιο δύσπιστους Ελευσίνιους ότι τα αδέσποτα έχουν φίλους. Ευχαριστούμε τους: Bάσω Τσαουλη, Ελενα Γιαννούκου, Μαρία Αγάνη ( με τα φανταστικά της γλυκά!!!), Ιωσήφ Μπουτσικάκη, Τόλη Σκέτο, Γιώτα Καρακάνη, Ιωάννου Σοφία, Νίκο Δρεπανιώτη, Φάνη , Χριστίνα Λόη, Κάρα Φραγκουλίδου, Νιόβη Κωστόγλου & Δαφνούλα Κωστόγλου & Κατερίνα Ανυφαντή & Βιβή Κατηφόρη & εθελοντές από το adespotologio που στελέχωσαν τη προσπάθεια (ελπιζω να μη ξεχνάμε κανένα!)

4)το κο Γιάννη Καρακασίδη και το Stamp art studio για την εξαιρετική του συνεργασία & για τα πανέμορφα μπλουζάκια & τις κούπες που πλαισίωσαν το bazaar.

5)την Ελενα Γιαννούκου για την εξαιρετική της δουλειά με τις κλειδοθήκες που έκανα θραύση αλλά και για όλη την εξαιρετική δουλειά συντονισμού των εθελοντών & της υποστήριξης του Ζωοφιλικού Συλλόγου Ελευσίνας

6)το κο Βασίλη Καραγιάννη, πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου, για την ευγενική του προσφορα σε αναψυκτικά προκειμένου να δροσίσουμε εθελοντές & επισκέπτε!

Για την παρουσία τους ευχαριστούμε το κο Καμπάνη Γαβριήλ, μέλος του Δ.Σ Ελευσίνας & Πρόεδρο Πολιτιστικού Οργανισμού καθώς και το κο Λινάρδο Παναγιώτη, Αντιδήμαρχο. Ελπίζουμε το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν τόσο τα άλλα μέλη του Δ.Σ Ελευσίνας καθώς και οι πολίτες αυτής της πόλης!

Ευχαριστούμε τέλος το Δήμαρχο Ελευσίνας κο Αμπατζόγλου & τον αντιδήμαρχο σε θέματα περιβάλλοντος κο Τσουκαλά για την παραχώρηση της Κεντρικής Πλατείας προκειμένου να υλοποιηθεί το bazaar.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους φίλους, πολίτες, φιλόζωους που έφτασαν μέχρι την Ελευσίνα για να υποστηρίξουν τα αδεσποτάκια της πόλης!

Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά
* ΤΗ ΔΑΦΝΟΥΛΑ, το πανέμορφο κουτάβι που με τη φροντίδα & την αγάπη της Νιόβης έχει μετατραπεί σε μια πανέμορφη δεσποινίδα & με υπομονή "μοιραζε φυλλάδια" όλο το Σάββατο παρά το λιοπύρι που της έκαιγε τη γούνα!

* ΤΑ 2 ΚΟΥΤΑΒΙΑ(Τζον-Τζον & Τζακ) απο τη στέγη Ελευσίνας που μας έδωσαν μαθήματα υπομονής & ευγνωμοσύνης ενώ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΠΙΤΙ

* ΤΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙ της πλατείας (ΤΟΝΥ) που μας έκανε παρέα όλη τη Κυριακή & ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ "ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΛΕΣ"

* ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΟΥΤΑΒΙ τη ΚΛΟΝΤΙ που με σκέρτσο και μπρίο προσπάθησε να βρει μια αγκαλιά μονιμη στους περαστικούς από το bazaar αλλά δεν τα κατάφερε!

ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ BAZAAR!

No comments:

Post a Comment

Translate