Search This Blog

Wednesday, June 17, 2009

Η ΛΙΖΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!


Η μικρή Λίζα υιοθετήθηκε από μία καταπληκτική οικογένεια στην Κέα! Πλέον ζει σε κανονικό σπίτι, έχει μία μεγάλη οικογένεια με πολλά παιδιά, ένα μεγάλο κήπο και δύο ακόμα σκυλοαδερφάκια για να παίζει όλη μέρα! Είναι μία τυχερή σκυλίτσα που βρήκε τόσο καλό σπιτικό! Πλέον δεν ζει περιορισμένη στο αυτοκίνητο, ούτε κινδυνεύει! Είναι ένα ευτυχισμένο σκυλάκι που βρήκε την οικογένεια του και η οικογένειά της είναι ευτυχισμένη που τη βρήκε!



ΠΑΛΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ
Η Λίζα είναι 5 μηνών μωράκι και ζει μέσα σε ένα παλιό αυτοκίνητο. Είναι θα γίνει μεσαίου μεγέθους ως 15 κιλά περίπου και της αρέσει να τρέχει και να παίζει ασταμάτητα.
Γιατί ζει στο αυτοκίνητο; Γιατί την έσωσαν 5 παιδιά 12-15 ετών από το οικόπεδο που γεννήθηκε. Από τα αδερφάκια της μόνο ένα επέζησε. Το οικόπεδο οικοδομήθηκε και τα παιδιά δεν τα αφήνουν οι γονείς να την υιοθετήσουν.
Τα παιδιά με το χαρτζιλίκι τους κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για αυτή. Είναι εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη. Πηγαίνει στον κτηνίατρο τακτικά και την παρακολουθεί (με έξοδα των παιδιών). Αλλά όσο μεγαλώνει, το αυτοκίνητο μικραίνει...
Και επειδή της αφήνουν ανοιχτά παράθυρα κάθε μέρα ελπίζουν να μην τη δηλητηριάσει κανείς. Τώρα που καλοκαίριασε έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τη ζέστη.

Είναι πολύ όμορφη, δραστήρια, χαρούμενη, παιχνιδιάρα, ανέμελη, έξυπνη και φύλακας από τώρα! Προστατεύει τα παιδιά ήδη αν τσακωθούν με κάποιον που δεν ξέρει και τα χωρίζει αν τσακωθούν μεταξύ τους! Θα αφοσιωθεί απόλυτα σε όποιον της χαρίσει το σπίτι που της αξίζει! :lov
Είναι και διάσημη αυτή η μικρούλα, γιατί έχουν μιλήσει για κείνη στο ραδιόφωνο και έγραψαν για αυτή στην εφημερίδα, όμως ακόμα δεν της έχει ανοίξει την αγκαλιά της μία οικογένεια παντοτινή...

Ο μόνος περιορισμός είναι να υιοθετηθεί κάπου στην Αττική για να μπορούν τα παιδιά να μαθαίνουν νέα της ή να περάσουν να τη δουν καμιά φορά.

Αν ενδιαφέρεστε για αυτή τη φανταστική κουταβίνα τηλεφωνήστε στο 6976351911 ή στείλτε email στο niomagic@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Translate