Search This Blog

Sunday, June 14, 2009

ΕΠΙΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ BLOGGERS ΦΤΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ 2.500EUR


Η επικήρυξη μας ισχύει και εδώ και στο face book όλοι και τουςευχαριστώ έχουν αυξήσει το ποσό γύρω στα 2 500 ευρώ μέχρι τώρα.
Για οποιον έχει μια πληροφορία για αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα να στείλει ΜΑΙΛ σε εμένα anemos521@gmail.com η μέσω του Agroschannel που αποκάλυψε και τις φωτογραφίες
Σημειώτεον της ανωμαλίας των δραστών πουείναι επικίνδυνοι γιατί μπορούν να το επαναλάβουν και σε άνθρωπο είναιτο γεγονός ότι τα σκυλιά κρεμάστηκαν από τους άνανδρους δράστες μετέτοιο τρόπο, ώστε να πατούν λίγο τα πόδια τους στο έδαφος, μεαποτέλεσμα να πεθάνουν 8 ώρες αργότερα.
****************************************
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGERS ΤΟΥΣ EΠΙΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΓΙΑ 1000 ΕΥΡΩ.
ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΗΤΕΊΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ 5 ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΆΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ 8 ΩΡΕΣ
Στις 14 του μήνα τα μέλη της ομάδας φιλοζωική οργάνωση της Σητείας στην Κρήτη δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα μας λέει η Πρόεδρος κ. Παπαδάκη Μαρία , και πήγαν σε ένα αγρόκτημα ένα χιλιόμετρο έξω απο τη πόλη . Το θέαμα φρικτό , 4 σκυλιά σκυλιά κρεμασμένα , σε μια ελιά, και ένα ακόμη σκυλί ΄΄κρεμασμένο΄΄ απέναντι.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?? ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΝ ΞΈΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΙΤΕ.
ΕΔΩ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ http://www.sitia.gr/
ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ tsouknakis@sitia.gr
ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.
ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΑΜΕ ΜΕ 100Ο ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.
ΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGERS ΤΟΥΣ EΠΙΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΓΙΑ 1000 ΕΥΡΩ
ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΦΩΝΗΣΕΤΕΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ anemos521@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Translate