Search This Blog

Sunday, June 14, 2009

Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ OURDOGS

ΜΑΥΡΟΥΛΑ!Το πανέμορφο σκυλάκι , ο εξαιρετικός φύλακας, ο πιστός φίλος.

Ενα μοιραίο χτύπημα από αυτοκίνητο -πιθανώς- αποτέλεσε την αιτία η Μαυρούλα να παρουσιάσει σοβαρά προβλήματα τα οποία στην αρχή δεν έδειξαν το μέγεθος της ζημιάς : τα εσωτερικά της όργανα είχαν όλα πειραχθεί, εσωτερική αιμοραγία και όχι μόνο.

Οι φύλακες των εγκαταστάσεων που την φρόντιζαν δεν μπορούσαν καν να την πάνε στο γιατρό ιδίως λόγω του οικονομικού κόστους.Με τη διαμεσολάβηση φιλόζωων το σκυλάκι μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο. 15 μέρες φιλοξενία, ισχυρή αντιβίωση, χειρουργείο. Τιποτα δεν στάθηκε ικανό να κρατήσει στη ζωή τη πιστή Μαυρούλα.

Τεράστια η θλίψη των ανθρώπων που τόσο καιρό τη φρόντισαν. Ομως τεράστιο και το άγχος τους για την κάλυψη ενός ποσού που όσο μικρό & αν φαίνεται, ήταν για αυτούς δυσβάσταχτο.Αρκετοί φίλοι μας /εθελοντές/φιλόζωοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τους φύλακες να καλύψουν το ποσό & τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

Τελικά όμως όλο το ποσό της περίθαλψης του άτυχου ζώου -200eur- καλύφθηκε από το FORUM OURDOGS (http://www.ourdogs.gr) & στους οποίους μεταφέρουμε τις ευχαριστίες των ανθρώπων που για καιρό φρόντιζαν τη Μαυρούλα & των οποίων η ειλικρινής αγωνία μας έκανε να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούσαμε και εμείς ως εθελοντές. Στο FORUM OURDOGS μεταφέρουμε και τις ευχαριστίες από τη Μαυρούλα που σίγουρα ήταν ένα απο σκυλάκια που ένοιωσε την ανθρώπιν αγάπη πριν αλλά και μετά το τέλος!

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την administrator κ. Δώρα για την ευγένεια & το ήθος με την οποία στήριξε την όλη πρωτοβουλία του forum

Iδιαίτερες ευχαριστίες για ακόμα μια φορά στο κτηνίατρο κ. Κτενά ο οποίος περίθαλψε τη Μαυρούλα χωρίς δεύτερη σκέψη & έκανε τα αδύνατα δυνατά ακόμα και όταν όλες οι ελπίδες είχαν χαθεί!

(Το ποσό των 30eur από Αγγελική Κ & 30eur από Πάνο Κ. & 20eur απο εμένα θα επιστραφεί στους καταθέτες)

No comments:

Post a Comment

Translate