Search This Blog

Monday, July 20, 2009

ΒΡΕΘΗΚΕ!!! Η ΜΙΛΟΥ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Μετα απο 3 μερες αγωνιας, η Μιλου γύρισε μονη της στο ενοικιαζομενο, κουτσαινοντας αλλα κατα τάλλα αρτιμελής. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ!

Χθες η φίλη μου με την παρέα της και τη Μιλού, εφθασαν για διακοπές μιας εβδομάδας στη Ζακυνθο. Νοικιασαν στο Βασιλικό Ζακύνθου μονοκατοικια με αυλή για τη μικρή Μιλού. Η Μιλού ομως εσκαψε την αυλή και περασε τον ξύλινο φταχτη απο κάτω στα 10 λεπτα που οι υπολοιποι ηταν μεσα στο σπίτι και τακτοποιούσαν τα πραγματα.


Αγνοειται απο χθες το απογευμα. Χθες το βράδυ αργά την είδε η φίλη μου απο μακριά να τρεχει στον κεντρικό δρόμο, όπου χτυπήθηκε ελαφρά απο αυτοκίνητο. Δεν αντέδρασε στις φωνές των παιδιών και εξαφανίσθηκε στο σκοτάδι πονεμενη και φοβισμένη.Χτυπησαν τις πορτες στα αγροκτήματα για να τους ενημερώσουν και η απάντηση ήταν: «και αν μας φάει τα ζώα;;;;;;» Υπάρχει ανακοινωση στον τοπικο ραδιοσταθμο, εχει ενημερωθει η αστυνομια και η φιλοζωική και εχουν κολληθει αφίσες..


Παρακαλω προωθηστε σε γνωστους και φίλους απο Ζάκυνθο.Η κοπέλα εχει τρελλαθει. Η Μιλού ειναι 3,5 ετών περίπου, 20 κιλα πολύ φιλική και στο αντιπαρασιτικό φοράει κονκάρδα με τα τηλ. Τηλ επικοινωνιας: 6977836927

No comments:

Post a Comment

Translate