Search This Blog

Friday, July 17, 2009

"ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΑΚΙ"...φώναζε η Ζουζού



TA NEA THΣ ΖΟΥΖΟΥ (από Κατερίνη)
"Ευτυχώς η καλή μου φίλη Αντυ με τη βοήθεια της κας Ολγας από το Δήμο Χαιδαρίου, με μεταφέρουν στην πρωτεύουσα......Θα παω στη στέγη Κορωπίου. Εκεί λένε "θα εκπαιδευτώ θετικά" για να μη φοβάμαι πια τους ανθρώπους (λές αυτο να σημαίνει ότι και αυτοί θα σταματήσουν να με κλωτσάνε?)

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ!ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΤΕ!ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ!ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ!!!!!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ!

Και δεν ξεχνω : "Παιδάκι,,, συγνώμη"
Επικοινωνία για ΥΙΟΘΕΣΙΑ > 6932311220, ant.nats@gmail.com ,Άντυ
****************************************************************

"Συγνώμη, παιδάκι, δεν το ήθελα...
Χιλια συγνώμη...Συγνώμη, μικρούλι.....Συγνώμη"


Με δάκρυα στα μάτια μέσα σε ένα φορτηγάκι του δήμου, απομακρύνθηκε η μικρή Ζουζού. Ουρλιάζοντας από πόνο όχι γιατί χτύπησε το μικρό της το κορμί αλλά γιατί έγινε αιτία να χτυπήσει ένα παιδάκι....

Τι κι αν μήνες τώρα οι φίλοι της στη γειτονιά, την περιθάλπτουν, τη φροντίζουν. Τι κι αν τη στείρωσαν και την εμβολίασαν. Τι κι αν ανέβασαν αγγελίες. Η Ζουζού ήταν και είναι ένα από τα αδιάφορα εκείνα σκυλιά που δεν τραβάνε το βλέμμα παρά μόνο εκείνων που τρίβουν τη στριμώχνουν στις γωνίες και την βασανίζουν!

Ομως χθες δεν άργησε να γίνει το κακό. Xρειάστηκε μόνο ενα σκυλί φοβισμένο, ένα παιδί τρομαγμένο και ένα αυτοκίνητο σε ένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Το σκυλί τρομάζει από το παιδί, πετιέται πάνω και γαβγίζει, το παιδί τρομάζει από το σκυλί πετιέται στο δρόμο, το αυτοκίνητο χτυπάει το παιδί και το πετάει 30 μέτρα πιο κάτω στο οδόστρωμα. Είναι μια πραγματική ιστορία που συνέβη χθες 16 Ιουλίου του 2009 στις 9:30 περίπου το βράδυ.

Ευτυχώς το παιδί γλύτωσε τα χειρότερα και το κόστος είναι κατάγματα, πόνος και ένα καλοκαίρι - ίσως και φθινόπωρο - στο γύψο.

Η Ζουζού κλαίει ακόμα όχι γιατί πλέον καταδικάστηκε να ζήσει την υπόλοιπη ζωή της σε ένα τσιμεντένιο κλουβί του κυνοκομείου.
Δεν τη νοιάζει αν θα συνεδριάσουν επιστημονικές επιτροπές για να τη θανατώσουν. Δεν τη νοιάζει αν θα πεθάνει.

Κλαίει γιατί φόβησε το παιδάκι ενώ φοβόταν η ίδια.
Κλαίει όχι γιατι δεν βρήκε ποτέ οικογένεια αλλά γιατί πόνεσε μια οικογένεια!

"Ε παιδάκι , συγνώμη, συγνώμη...Δε με νοιάζει κι αν πεθανω εδώ μεσα....Δεν μου αξίζει να ζω...Συγνώμη παιδάκι δεν ήθελα να σε τρομάξω......Συγνωμη παιδάκι,,,συγνωμηηηηηηη"

**************************
Η Ζουζου μεταφέρθηκε σε κυνοκομείο και περιμενουμε ενημέρωση....
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ...

Παρακαλώ όποιος έχει περίσσεια στοργή και χώρο κατάλληλο να φιλοξενήσει τη Ζουζού ας επικοινωνήσει στο 6932311220, ant.nats@gmail.com . Αναλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης. Είναι στειρωμένη και εμβολιασμένη.

Η Ζουζού πιθανότατα κακοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τον αρχικό «κηδεμόνα» της πριν εγκαταλειφθεί σε πολυσύχναστο δρόμο γεμάτο ανάλγητους, αδαείς και επίσης φοβισμένους περαστικούς οι οποίοι συνέχιζαν το ιστορικό της βίας απέναντί της μέχρι χθες το βράδυ.

No comments:

Post a Comment

Translate