Search This Blog

Monday, September 14, 2009

ΤΟ ΣΥΠΠΑΖΑΘ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΟ & ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ? ΓΙΑΤΙ?

ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ & ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ!
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ η ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ η ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ "ΝΥΧΙΑ" ΤΟΥ ΣΥΠΠΑΖΑΘ & ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!
***********************************************************

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε καταγγελία στον δήμο μας για αδέσποτα σκύλια.
Το βράδυ έγινε επιχείρηση σκούπα παίρνοντας και το δικό μας μαζί άσχετα που ήταν με λουρί.

Τηλεφωνόντας στον δήμο μας να μάθουμε ποια εταιρία έρχεται και τα παραμαζώνει δέν γνωρίζανε...Δέν ξέρανε που είναι τα γραφεία της εταιρίας αυτής όπως επίσης και πού πηγαίνουν τα σκυλιά.Τηλεφωνόντας στον ΟΤΕ μας λένε πώς το τηλέφωνο είναι απόρρητο. Κάνοντας έναν αγώνα βρήκαμε στο ιντερνετ τελικά και την διεύθυνση αλλά και διαβάσαμε για τις καταγγελίες της εταιρείας αυτής, του ΣΥΠΠΑΖΑΘ.

Εννοείται πως και εμάς δεν μας είπαν που είναι τα σκυλια και πως όντως ήρθαν και τα πήραν.Ψάχνοντας απο τις καταγγελίες αναφέρεται κάποιο κατάλυμα στο Χορτιάτη και ώς σαν δημότες δεν είχαμε ιδέα του τι γίνεται στον ίδιο μας τον δήμο. Υπάρχουν άτομα που είχαν πρόσβαση,πηγαίνανε στο κατάλυμα αυτό και διαλέγανε σκυλιά και τα αγόραζαν αν ήταν ράτσας η τα υιοθετούσαν....!

Έλάτε όμως που δεν γνώριζαμε σε τι κύκλωμα είχαμε χωθεί και πήγαμε σαν τα πρόβατα στο στόμα του λύκου.Αφού μάθαμε το εν λόγω κατάλυμα το οποίο έει την πινακίδα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ φτάσαμε στην είσοδο και στα 4 βήματα μας σταμάτησε ένας τσαμπουκάς...Κάτι δεν πήγαινε καλά...Ρίξαμε άδεια να πιάσουμε γεμάτα.Είπαμε πως απο το ΣΥΠΠΑΖΑΘ μας είπαν πως το σκυλί μας είναι εδώ.Η απάντηση??Αν σας είπαν κάτι τέτοιο αύριο είναι αποκεφαλισμένοι...Τα συμπεράσματα δικά σας. Το ΣΥΠΠΑΖΑΘ μαζεύει τα αδέσποτα σκυλιά και τα φέρνει μόνο σε μένα διότι μόνο εγω έχω σύμβαση μαζί τους.Ο τόνος της φωνής του και το ύφος ήταν εννοείται απαράδεκτος.

Είπαμε πως για να σιγουρευτούμε θέλουμε να τα δούμε μήπως κάποιο του διέφευγε....Ο τόνος έφτασε στο κόκκινο λεγοντάς μας πως απαγορεύεται και έλεγχο δεν μας επιτρέπει να κάνουμε στον χώρο του και υπεύθυνοι για αυτό είναι μόνον ο κτηνιατρικός σύλλογος θεσ/νίκης. Ξαναλέγοντας πως το σκυλί μας είναι καθαρόαιμος λύκος και πώς τον είχαμε αφήσει έξω για βόλτα επειδή σέρνουν μας είπε με τον ίδιο τόνο οτι και με λουρι να είναι,απο την στιγμή που ήταν έξω θεωρείται αδέσποτο και του ανήκει.

Φευγοντας κάτι δεν μας πήγαινε καλά.Πηδήξαμε απο μια μάντρα και φτάσαμε σε απόσταση αναπνοής απο τον φράκτη του εν λόγω ξενοδοχείου.Κάναμε οτι θα έκανε ο καθένας.Φωναξαμε το όνομα του σκύλου ΜΑΣ.Τότε ζήσαμε τον εφιάλτη.έγινε χαλασμός κυρίου απο τα γαυγίσματα του και το κλάμα του χωρίς να κάνω υπερβολές.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

Μας άκουσαν...Μας είδαν.Μέχρι να ξαναπάμε στην είσοδο η πόρτα ήταν κλειστή.Εμφανίστηκε ένας φίλος του που μάλλον συνεργάτης είναι διότι το είχε πάρει πολύ προσωπικά το θέμα και βγήκε απο το ξενοδοχειο με απάισιους χαρακτηρισμούς και ωθόντας μας στο χειρότερο...

Στήσαμε καραούλι την νύχτα και τα βάν πηγαινοέρχονταν γεμάτα με σκυλιά.
Η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι χωρίς εισαγγελική παρέμβαση την οποία για να πάρουμε θέλει στοιχεία.
Και ρωτάω εγώ:
Τι στοιχεία να θέλουν απο την στιγμή που ονομάζεται ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΖΩΩΝ.
-Πως να έχω στοιχεία αφού δεν μας αφήνει να μπούμε να δούμε????
-Πώς να αποδείξω σε κάποιον οτι το γαύγισμα του σκύλου είναι του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΚΥΛΟΥ που έχουμε 8 χρόνια.
Δέν ξέρω εάν ακόμα ζεί...Γιατι για έναν σκύλο το κεφάλι τους δεν το παίζουν.Παίξαν όμως το κεφάλι του δικού μας σκύλου και της ψυχικής μας ηρεμίας.
Μόνο φιλόζωωος δεν είναι ο τύπος.
Κάντε κάτι όποιοι μπορείτε..
Δεν είμαστε μόνοι...
Είναι και άλλοι με παρόμοια περιστατικά.
Εγω το παραπάνω που κατάφερα είναι να βρώ το κατάλυμα αυτό και να σας εγγυηθώ οτι είναι και το δικό μου το σκυλί εκεί μέσα.

τηλεφωνα επικοινωνίας: 6977017836, 6944368254

1 comment:

  1. Οπως φαινεται ο τυπος εχει 'συμφωνια' με καποιο/α απο το Δημο να μαζευει 'σκουπα' τα 'αδεσποτα' και να βγαζει λεφτα απο την πωληση αυτων που 'αξιζουν' -και μονο ο Θεος ξερει τι παθαινουν τα υπολοιπα..
    Εισαγγελικη παραγγελια δεν χωραει εδω??
    Νομικος κανεις??
    Αννα Παπασαραντη?

    ReplyDelete

Translate