Search This Blog

Thursday, September 10, 2009

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΠΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!

Με βρήκανε στις διακοπές τους στην Κεφαλονιά, έξω από μία στάνη, σε έναν αδιάβατο χωματόδρομο.Πήγανε να με ταϊσουν και μόλις είδαν ότι σύρθηκα για μία χούφτα τροφή και λίγο νερό χωρίς δεύτερη σκέψη με μαζέψανε σε μία κούτα. Με τρέξανε αμέσως στον ιατρό, ο οποίος και διέγνωσε το χτύπημα από αεροβόλο στην σπονδυλική μου στήλη. Μου αρχίσαν αγωγή την ίδια μέρα και έκτοτε περιμένουν με ανυπομονησία να δουν εάν τελικά θα περπατήσω στα 4 ποδαράκια μου ξανά. Με ονομάσανε δε Κρίσπη, από την κούτα με τα ομώνυμα παξιμαδάκια που έγινε η φωλιά μου εκείνη την εβδομάδα.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα με πήγαν στον κ. Βλαχόπουλο, ο οποίος σύστησε χειρουργική επέμβαση και φυσικοθεραπείες:-( Η εγχείρισή μου προγραμματίστηκε για Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη αλλά ξεπερνάει τα 1000 ευρώ. Όποιος μπορεί, ας με βοηθήσει καταθέτοντας ένα οποιοδήποτε ποσόν στην ALPHA BANK, στο όνομα Καλλιόπη Παπαδοπούλου και στον αριθμό 346-002101-114837.

NA ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΠΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟΖΩΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!ΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!!!!!

-- Γυρνώντας στο δρόμο το βλέπετε, ένα αδεσποτάκι, μα εσείς οπωσδήποτε θέλετε ένα ράτσας ζωάκι. Υιοθετήστε αδέσποτο, και σώστε μια ψυχούλα, που τριγυρνά στο δρόμο, αυτή η αθώα φατσούλα. Υιοθετήστε αδεσποτο, κάντε την πράξη την καλή, δώστε μια ελπίδα για ζωή, σ' ένα ζωάκι ξεχασμένο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ προώθησης αδέσποτωνζώων προς υιοθεσία
StraysHelpwww.strayshelp.gr
Mail to: strayshelp@gmail.com & info@strayshelp.gr
*Facebook:http://www.facebook.com/strayshelp.greece

No comments:

Post a Comment

Translate