Search This Blog

Monday, September 21, 2009

O ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ & WAG A THON. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Στις 11 Οκτωβριου 2009 συμμετέχουμε στο Μαραθώνιο που διοργανώνει ο Φιλοζωικος Συλλογος Νεας Φιλαδέλφειας στο πλαίσιο διήμερων εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ημέρας των Ζώων.

Εχουμε ήδη 5 περιπατητές που θα περπατήσουν αντίστοιχα 5 πανέμορφα σκυλάκια της Ζωοφιλικής Ελευσίνας & για τα οποία ευελπιστούμε να βρεθούν & οικογένειες κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ 5 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ "ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ" ΑΚΟΜΑ 5 ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ!

Ομως ακόμα δεν έχουμε την υποστήριξή σας!Εχουμε βάλει ως στόχο να συγκεντρώσουμε 1000eur εκ των οποίων το 25% θα πάει στο Σύλλογο για να καλυφθούν άμεσα ανάγκες σε χειρουργεία & στειρώσεις & εμβολιασμούς ενώ το υπόλοιπο 75% θα παραμείνει στο Φιλοζωικο Νεας Φιλαδέλφειας και τα δεκάδες αδεσποτάκια που με αγάπη & ευθύνη περιθάλπτει.Εχουμε συγκεντρώσει μόνο 70eur!

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο http://www.facebook.com/l/0f397;www.friendsofanimals-nf.com/WagAThonTeamElefsinas.html.

Δηλώστε ότι θα μας στηρίξετε & το αντίστοιχο ποσό (μπορείτε να τα καταθέσετε στη συνέχεια είτε online, είτε απ ευθείας κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου, είτε σε κάποιο μέλος του Συλλόγου Ελευσίνας ή της Νεας Φιλαδέλφειας).

ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!!!!!!!!
Σας περιμένουμε όλους!
1000eur έχουμε στόχο μόνο.
Θα τα συγκεντρώσουμε άραγε?
ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΩΡΑ!!!!

ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ & ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
Επικοινωνία: christina_loh_1972@yahoo.gr, 6944860451

No comments:

Post a Comment

Translate