Search This Blog

Friday, September 18, 2009

WAG-A-THON...και η ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ


17/09....ΝΕΟΤΕΡΑ
ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
http://www.friendsofanimals-nf.com/WagAThonTeamElefsinas.html
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΑΣ!

ΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ & ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!

**************************
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣΨΑΧΝΟΥΜΕ 10 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ.

*Η ομάδα θα φορά μπλουζάκια με το Logo του Ζωοφιλικού Συλλόγου (Ενημερώστε μας εγκαίρως για να να παραγγείλουμε τα σωστά μεγέθη)

*Οι εθελοντές θα επιλέξουν ένα σκυλί της αρεσκείας τους από το Καταφύγιο & θα βοηθήσουν στη προετοιμασία του & στη μεταφορά του από Ελευσίνα - Φιλαδέλφεια - Ελευσίνα

*Κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου, οι εθελοντές θα περπατήσουν τα σκυλάκια τους (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΕΜΑΣ!!!!!! Αν και να ποντάρουν και σε άλλους συμμετέχοντες το ίδιο είναι...Είναι όλοι φίλοι μας & οι κερδισμένοι τα σκυλάκια)

*Θα ανακυρυχτούν ΝΟΝΟΙ των σκύλων τους & θα παρακολουθούν τη πορεία τους εφ ορου ζωής!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ!
******************************
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ & ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΟΡΚΟΥΣ (PLEDGE) ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ...
ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΤΕ...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟΥ FACEBOOK.
1EUR Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ & ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
********************************
Και η ΕΛΕΥΣΙΝΑ συμμετέχει στο φανταστικό project της Φιλοζωικής Νέας Φιλαδέλφειας , το μαραθώνιο WAG-A-THON που θα πραγματοποιηθεί στις 11/10, στα πλαίσια των διήμερων εκδηλώσεων για τον εορτασμό της ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ (10&11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ) στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Εδω θα βρείτε όλες τις πληροφορίες!http://www.friendsofanimals-nf.com/GRWagAThon.html

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ & ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ!ΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ & ΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ!ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ?

Α. ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ως solo περιπατητές (5eur) ή ως ομάδες (20eur) συμπληρώνοντας τη φόρμα στη σελίδα
http://www.friendsofanimals-nf.com/GRWagAThon.html. & οι διοργανωτές θα σας απαντήσουν άμεσα με πολλές πληροφορίες.

Καλέστε τους φίλους σας να ποντάρουν στην ομάδα σας & έτσι θα κάνετε μια "βόλτα" τα δικά σας σκυλιά για να τα θαυμάσουμε όλοι αλλά και να τους δώσουμε την δυνατότητα να βρουν οικογένεια να τα υιοθετήσει!

Μπορούν όλοι να ποντάρουν είτε online (στέλνοντας τη συνεισφορά τους on line) είτε επί τόπου κατά τη διεξαγωγή του ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ!

β.ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ (είτε on line είτε επί τόπου).
Πόνταροντας -κάνοντας τη δωρεά σας- ενισχύετε και τη Φιλοζωική Νεας Φιλαδέλφειας αλλά και το Συλλογο/Καταφύγιο της προτίμησής σας ο οποίος θα λάβει το 25% της εισφοράς σας.

γ. ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΙ....
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Μαραθωνίου

ΕΜΕΙΣ - Ο ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ & ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ - ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!!!!! ΕΤΣΙ
* ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΝΑΔΟΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
* ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΣΑ!

ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ!

No comments:

Post a Comment

Translate