Search This Blog

Thursday, October 1, 2009

ΠΑΝΘΗΡΑΚΟΣ..ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ 04/11/2009
Μερικές φορές γινόμαστε περίεργοι & λίγο δυσάρεστοι γιατί απαιτούμε από τον ενδιαφερόμενο γονέα να έρθει ο ίδιος να δει & να παραλάβει το σκυλάκι του.
Ομως οταν ο ενδιαφερόμενος διανύει μεγάλες αποστάσεις παίροντας τραίνα & λεωφορεία, παίρνει μαζί του το κλουβάκι για τη μεταφορά, έχει ήδη ετοιμάσει το σπίτι με κουβερτούλες, στρωματάκια, τροφές & παιχνίδια τότε μάλλον έχουμε δίκιο!

Τετοια είναι και η περίπτωση της Μαργαρίτας που με τα πόδια σχεδόν έφτασε στην Ελευσίνα & δεν έφευγε χωρίς τον Πανθηράκο της.
Ο Πανθηράκος ξετρελλάθηκε μαζί της, έπεσε στην αγκαλιά της & μας είπε ότι ήρθε η ώρα να φύγει. Με δάκρυα στα μάτια μας αποχαιρέτησε. Τα δάκρυα του αποχωρισμού αλλά και της υπόσχεσης ότι όλα θα πάνε καλά από εδώ και πέρα. Και την ελπίδα ότι όλα τα αδέσποτακια του κόσμου - είτε σκυλάκια είτε παιδάκια είτε άστεγοι είτε παπούδες- θα βρουν μια Μαργαρίτα στη ζωή τους να τους απαλύνει τον πόνο της μοναξιάς & της εγκατάλειψης!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΝΘΗΡΑΚΟ!
******************
NEA ENHMEΡΩΣΗ 01/10
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Ο ΠΑΝΘΗΡΑΚΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΞΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΞΑΝΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΑΠΟ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΕΣ, ΚΡΥΟ, ΝΕΡΑ, ΛΑΣΠΕΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ (ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ/ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ)....

ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ!

Ο ΠΑΝΘΗΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟΣ ΚΟΥΤΑΒΟΣ 3 ΜΗΝΩΝ, ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ & ΘΕΛΕΙ ΑΓΑΠΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ!

επικοινωνία: 6944860451, christina_loh_1972@yahoo.gr, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΟΗ

No comments:

Post a Comment

Translate