Search This Blog

Wednesday, October 14, 2009

Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ


η ΗΡΑ...."Ψαχνω σπίτι" Η πρόεδρος της Ελευσίνας κα
Αθανασιάδη στην επιτροπή για το
σκυλοδιαγωνισμό.Ολα τα σκυλάκια
ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΒΡΑΒΕΙΟ!

Ο ΑΙΟΛΟΣ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!
Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ!


ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ
ΑΝΘΡΩΠΟΣ & ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ!

Κάθε μέρα των εθελοντών είναι όμορφη.
Γιατί σε κάθε προσπάθεια η σύμπνοια των ανθρώπων, η ομαδική εργασία, ο κοινός στόχος που ενώνει καρδιές & προσπάθειες, μας δίνει πάντα την αίσθηση ότι όλα είναι εφικτά. Ο σκληρός & βάρβαρος κόσμος που μας πληγώνει καθημερινά αλλάζει μορφή & φωτίζεται από χαρωπά πρόσωπα, ζεστά χέρια, ειλικρινείς προθέσεις.

Μια τέτοια περίπτωση ήταν και αυτή του ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ WAGATHON μιας εκπληκτικής οργάνωσης από το ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ που ένωσε πολύ κόσμο, πολλούς εθελοντές & έβγαλε πολλά αδεσποτάκια από κλουβιά , πανσιόν & την καθημερινή τους τρέλλα για επιβίωση.

Εστω και αν εγω έλειπα βίωσα όλη τη προσπάθεια της Φιλαδέλφειας, της Ελευσίνας και όλων των παιδιών που έδειξαν για άλλη μια φορά ότι ο κόσμος μας έχει ελπίδα!

XIΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ, ΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ!
Και συγκεκριμένα ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ στους εθελοντές που βοήθησαν το ΖΩΟΦΙΛΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ να παραστεί & να σταθεί με αξιοπρέπεια & ήθος στο ύψος μιας τέτοιας διοργάνωσης. Mπράβο σε:
Ροζίνα Χριστοδουλάτου & Γιώργο
Νίκο Δρεπανιώτη
Μαρία Δημητρέλη
Νιόβη Κώστογλου
Μαριάννα & Δέσποινα Καπουράλου
Ολγα Δαλέκου
Αγγελική Καψάλη & Χρήστο
Μυρτώ Απαλού
Σάντυ Χριστοπούλου
Μαρία Κατεβατή & Μαρία Ρίκκου
Χριστίνα Καράμπελα με το σκυλάκο της Κοφι Ανάν
Νίκο, Κατερίνα & Ρουμπίνη μέλη του Ζωοφιλικού Ελευσίνας.
(ελπίζω να μη ξέχασα κανένα..........)

Και βεβαίως MΠΡΑΒΟ στην υπέροχη πρόεδρο του Ζωοφιλικού Συλλόγου Ελευσίνας Λίλα Αθανασιάδη που με μόνιμο χαμόγελο & αισιοδοξία δίνει σε ανθρώπους & ζώα κουράγιο & ανιδιοτελείς υποσχέσεις για ενα καλύτερο μέλλον!

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα ΤΟΥΣ 14 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ: ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΟΦΙΛΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.
Βραβεία κέρδισαν οι : ο Αίολος, ο Μπρόκυ και η Ζίνα. Και βέβαια ο Κόφι που άνοιξε τα Καλλιστεία με την Χριστίνα (τον έχει εκπαιδεύσει)
Υιοθετήθηκαν επίσης 2 κουταβάκια ενώ ένα που είχε δοθεί προς υιοθεσία επεστράφη λόγω "μεγέθους"

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την υπομονή τους αφού οι εθελοντές τα έμαθαν να περπατάνε με λουράκι, τα καθαρισαν, τα έπλυνα, τα σαπούνισαν, τα στέγνωσαν, τους έβαλαν μπικουτί, τους καθάρισαν τα αυτιά, τους κούρεψαν τις φαβορίτες και αυτά δεν διαμαρτυρήθηκαν ούτε στιγμή. Ηθελαν να είναι πανέμορφα για το ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ!!!!!

Συγχαρητήρια στη ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ με την ακούραστη κα Καραθανάση & την κα Siwak που μας οργάνωσε και μας χάρισε μια ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ διοργάνωση.

Να είστε όλοι καλα!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΕΡΕΣ!

No comments:

Post a Comment

Translate