Search This Blog

Friday, November 6, 2009

ΕΠΕΙΓΕΙ.ΘΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΕΙ!



Η σκυλίτσα της φωτογραφίας Είναι περίπου τεσσάρων ετών, στειρωμένη, εμβολιασμένη και όχι πλέον στο δρόμο καθώς αδυνατεί να κυκλοφορεί όπως πριν, λόγω του μπροστινού της ποδιού.
Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να νεκρωθεί το νεύρο, και αδυνατεί να πατήσει το πόδι της και να στηριχτεί σε αυτό. Σύμφωνα με τους γιατρούς που την εξέτασαν, οι πιθανότητες να επανέλθει το νεύρο είναι ελάχιστες και σταδιακά εξαντλούνται με το πέρασμα του χρόνου.
Σήμερα μετράμε τρεις και μισούς μήνες από το χτύπημα.Είναι εξαιρετική φύλακας, τρυφερή με τους ανθρώπους που την φροντίζουν και υπομονετική με την δυσκολία που αντιμετωπίζει . Παρά τον βάρβαρο διωγμό που υπέστη από ανθρώπους ως αδέσποτο, εξακολουθεί να επιδιώκει την αγάπη του ανθρώπου η οποία της αξίζει και την οποία έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Ζήτα ασφάλεια, ηρεμία και σταθερότητα.Σήμερα , στα τέλη Οκτωβρίου , δεν έχει βρεθεί ακόμα σπίτι για την καλή μας φίλη. Ο ακρωτηριασμός φαίνεται αναπόφευκτος για ιατρικούς λόγους.. Η φίλη μας έχει αρχίσει να κουράζεται από τον εγκλεισμό.
Την αγαπούσαμε και πριν όπως κάθε ζωάκι , αλλά πλέον την αγαπάμε γι΄αυτό που είναι συγκεκριμένα. Χρειαζόμαστε την βοήθεια σας για να την βοηθήσουμε.
Δώστε μας την ευκαιρία. (ΤΗΛ. 6937085370)
1Η ΑΓΓΕΛΙΑ,1/9/09:
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.
Νοσηλεύτηκε για ένα μήνα στην φιλοζωική Κορωπίου και κατόπιν μετεφέρθη στην πανσιόν όπου μένει έως ότου βρεθεί σπίτι για εκείνη.
Σύμφωνα με τους γιατρούς που την εξέτασαν εντός και εκτός φιλοζωικής, οι πιθανότητες να επανέλθει το νεύρο είναι ελάχιστες και σταδιακά εξαντλούνται με το πέρασμα του χρόνου. Επέμβαση να γίνει αποκλείστηκε ως λύση γιατί θα ήταν τεράστιο το ρίσκο ως προς γειτονικά νεύρα ζωτικής σημασίας.
Έγινε πρόταση για ακρωτηριασμό προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πληγών και μολύνσεων σέρνοντας το στον δρόμο ως αδέσποτο ζώο, αλλά εμείς που την φροντίζουμε χρόνια και την αγαπάμε επιθυμούμε για εκείνη καλύτερο μέλλον.
Αν υιοθετηθεί δεν υπάρχει ανάγκη ακρωτηριασμού εφ όσον θα κινείται σε περιορισμένο χώρο χωρίς τον κίνδυνο αυτοκινήτων ή μολύνσεων.
Η ίδια επιθυμεί να περπατά μικρές αποστάσεις με συχνά διαλλείματα κι έτσι θα μπορούσε να κατοικεί σε σπίτι με ανάγκη για σύντομη βόλτα έξω, πράγμα ιδιαίτερα ‘βολικό’ για το μελλοντικό αφεντικό της.
Είναι εξαιρετική φύλακας, ιδιαίτερα τρυφερή με τους ανθρώπους που την φροντίζουν, έτοιμη να ενσωματωθεί σε ομάδα ανθρώπων και ζώων και υπομονετική με την δυσκολία που αντιμετωπίζει . Παρά τον βάρβαρο διωγμό που υπέστη από ανθρώπους ως αδέσποτο, εξακολουθεί να επιδιώκει την αγάπη του ανθρώπου η οποία της αξίζει και την οποία έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6937085370

No comments:

Post a Comment

Translate