Search This Blog

Thursday, February 25, 2010

ΣΟΛΒΙ...ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ

Σόλβι : η μωρουδίστικη…πρόκληση!!

Όταν την πρωτοβρηκαμε, στο κατώφλι του θανάτου, μαζί με τις 6 αδελφές της, τις είχαμε όλες βαφτίσει «γαβνοτίτσες» και τούτο το μωρό με τα κλειστά μάτια, ήταν η νότα ΣΟΛ…Μεγαλώνοντας, αυτή τη μυστήρια μπέμπα την είπαμε Βίκι (=σφίγγα), κρατώντας όμως και το…μουσικό της ήχο, προέκυψε αυτό το ..πρωτότυπο όνομα!!!


Μα είναι κι η ίδια…τόσο πρωτότυπη και διαφορετική…όνομα και πράμα!!! 100 ημερών πια, πατάει με σιγουριά τα πατουχακια της στη γη, πλήρως εμβολιασμένη και υγιης, ξεδιπλώνει τον…μυστηριακό της χαρακτήρα…..


Είναι το βλέμμα της, είναι τα χρώματα της, είναι όλη της η παρουσία μια…πρόκληση για εξερεύνηση!!!!


Ήδη κοινωνικοποιημένη με σκυλιά κι ανθρώπους, έχει αρχίσει να δείχνει τα προσόντα της και ως φύλακας και ως σύντροφος…μιας ζωής!!!


Θα δοθεί, κατά προτίμηση εντός αττικής, με βιβλιάριο υγείας , μικροτσίπ κ φόρμα υιοθεσίας από το σύλλογο «Φίλοι ζώων Χαλανδρίου»


Η ασυνηθιστη αυτή….σκυλοπρόκληση, περιμένει να τη πάρετε από το χώρο που προσωρινά φιλοξενείται. Τηλεφωνήστε στην Όλγα στο 6945386096 η στο 6986008025. Αν προτιμάτε την διαδικτυακή ενημέρωση καθώς κι άλλες φωτός στείλτε στο olgazoa@yahoo.gr

No comments:

Post a Comment

Translate