Search This Blog

Thursday, February 25, 2010

ΣΙΒΥΛΛΑ..ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ


Σίβυλλα…..η δυναμικά χαρισματική κουταβίτσα…..

« Με το όνομα αυτό στην αρχαιότητα εννοούσαν ορισμένες γυναίκες με μεγάλη προφητική δύναμη. Η Σίβυλλα, όπως πίστευαν οι αρχαίοι, είχε το προφητικό χάρισμα αμέσως με τη γέννησή της. Ήταν μια μορφή ανάμεσα στο θεό και στον άνθρωπο, δεν ήταν βέβαια αθάνατη, αλλά η διάρκεια της ζωής της ξεπερνούσε κατά πολύ τα ανθρώπινα μέτρα. …κρατούσε τη σαμβύκη, ένα είδος τριγωνικής λύρας κ σε εκστατική κατάσταση έλεγε πράγματα που επρόκειτο να συμβούν…»


Είναι 100 ημερών αξιοπρόσεκτο μωρό….Την βρήκαμε με κλειστά μάτια κ όσο την γνωρίζουμε, ανακαλύπτουμε ότι είναι πραγματικά…χαρισματική. Το βλέμμα της σε καθηλώνει, πάντα είναι έτοιμη για όλα, μια τσαούσα με…λαμπρές προδιαγραφές!!!!


Τι μίξη ράτσας είναι κ τι θυμίζει???? όποιος το βρει…την κερδίζει!!!


Είναι πια πλήρως εμβολιασμένη, υγιεστάτη, κοινωνικοποιημένη με σκυλιά κι ανθρώπους κι έτοιμη να….κάψει καρδιές!!!!


Έχει ακόμα πολλά να μάθει, αρκεί να βρει το…δάσκαλο της και τότε να ξετυλίξει τον χαρισματικό της χαρακτήρα.


Θα δοθεί, κατά προτίμηση εντός αττικής, με βιβλιάριο υγείας , μικροτσίπ κ φόρμα υιοθεσίας από το σύλλογο «Φίλοι ζώων Χαλανδρίου»


Το απίστευτο αυτό μωρό, περιμένει να το πάρετε από το χώρο που προσωρινά φιλοξενείται. Τηλεφωνήστε στην Όλγα στο 6945386096 η στο 6986008025. Αν προτιμάτε την διαδικτυακή ενημέρωση καθώς κι άλλες φωτός στείλτε στο olgazoa@yahoo.gr

No comments:

Post a Comment

Translate