Search This Blog

Wednesday, April 14, 2010

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΕΓΗ ΣΤΕΓΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010


ΟΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ «ΑΘΗΝΑΙΟΙ» ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΞΟΡΜΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΕΓΗ ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ Ζ.Σ.Ε!
ΣΑΒΒΑΤΟ, 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010, 10.00!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ!

ΤΑ ΖΩΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ! Από τα καιρικά φαινόμενα, από τη διάθεση ενός δήμου να ασχοληθεί με τα ζώα που τον ενοχλούν αισθητικά (δελτίο τύπου μέσα στην ημέρα για το χθεσινό ψήφισμα του Δ.Σ της ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ & των προτάσεων του Δημάρχου κου Αμπατζόγλου & του αντιδημάρχου κου Λιάσκου), από τις ΤΩΡΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ.

Εμείς οι «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ» όπως μας αποκαλούν απαξιωτικά οι εκλεγμένοι άρχοντες του τόπου – που προφανώς δεν κατανοούν το ενδιαφέρον των Ελλήνων πολιτών για τα αδέσποτα της Ελευσίνας- ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ !

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 10.00
ΣΤΗΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 94, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΕΓΗ ΣΤΕΓΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ!

Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε τα υπάρχοντα διαζώματα, να καθαρίσουμε τους χώρους, να βάλουμε σπιτάκια (όσα μαζέψουμε), να βοηθήσουμε στις θεραπείες των ζώων, να περπατήσουμε μερικά & να τα βγάλουμε από τα κλουβιά τους!
*ΤΡΟΦΕΣ (ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΑ ΖΩΑ & ΚΟΥΤΑΒΙΑ) . ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΡΟΦΕΣ PICOVIT καθώς οι διαφορετικές μάρκες προκαλούν σοβαρά προβλήματα στα ζώα
*FRONTLINE, SEBACIL, KILTIX & SCALIBOR (ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ 70 ΖΩΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ & η κατάσταση με τα παράσιτα απελπιστική)
*ΣΠΙΤΑΚΙΑ
Είναι απαραίτητο για τις εργασίες να έχουμε μαζί μας (όποιος διαθέτει)-*ΦΤΙΑΡΙ/ΤΣΑΠΕΣ/ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΕΣ/ΣΑΚΟΥΛΕΣ *ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ /ΓΑΝΤΙΑΒΟΥΡΤΣΕΣ/ΤΣΑΤΣΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΤΩΝ
*ΚΟΛΛΑΡΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣ
*ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ /ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
*ΣΥΡΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΑ (ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ)
*ΕΡΓΑΛΕΙΑ
Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παραστείτε αλλά θέλετε να συνεισφέρετε με κάποιο από τα παραπάνω είδη σημειώσατε ότι τα σημεία συγκέντρωσης των ειδών είναιΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ , ΜΑΡΟΥΣΙ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΒΑΡΗ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ,ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Παράδοση πάντα κατόπιν συνεννοήσεως!
Επικοινωνία: (κατά προτίμηση γραπτή)
6942830897, r_christodoulatou@yahoo.gr

No comments:

Post a Comment

Translate