Search This Blog

Friday, April 9, 2010

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ "ΑΞΙΩΝΕΙ" ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΙΝΑ!!




Ο κ. Τάσος Χατζηαναστασίου, αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου στην Καβάλα, σε συνέντευξή του στην τοπική εφημερίδα Νέα Εγνατία που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 7-4-2010, δήλωσε πως τα αδέσποτα είναι μία χρόνια πληγή που δεν κλείνει.
Γι' αυτό, λοιπόν, η λύση που σκέφτηκε να δώσει στο πρόβλημα αυτό που αντιμετωπίζει ο Δήμος είναι " να μην ταΐζουν οι δημότες τα αδέσποτα ζώα που συναντούν".Ενώ ο Δήμαρχος Καβάλας με έγγραφό του απαντά στον κ. Βελόπουλο (μεταξύ άλλων) :...."αποδυκνείοντας παράλληλα με απτό τρόπο τα αισθήματα συντροφικότητας, αγάπης και ευσπλαχνίας που πρέπει να επιδεικνύει η πολιτισμένη κοινωνία στα αδέσποτα και εν γένει εγκαταλειμμένα ζώα συντροφιάς από τους άστοργους και αδιαφόρητους πρώην ιδιοκτήτες τους".
Η συντροφικότητα, η αγάπη και η ευσπλαχνία σημαίνουν κοκκαλιασμένα και άρρωστα αδέσποτα?
Η παιδεία μπορεί να ξεκινά από τον μικρόκοσμο του σπιτιού αλλά επεκτείνεται και στα πλαίσια μιας οργανωμένης κοινωνίας, της τοπικής κοινωνίας που ζούμε.
Πως περιμένουμε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα και τον τρόπο αντιμετώπισης των αδέσποτων όταν οι εκλεγμένοι από τον λαό στέλνουν τέτοια μηνύματα στους δημότες τους?

No comments:

Post a Comment

Translate