Search This Blog

Friday, April 23, 2010

AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ 22/04/2010


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 22/04/2010


Σε μια φοβερή προσπάθεια να προωθήσουμε το τρίπτυχο ΤΕΧΝΗ- ΠΑΙΔΕΙΑ- ΦΙΛΟΖΩΙΑ ο Ζ.Σ.Ε & οι εθελοντές του οργάνωσαν μια όμορφη βραδιά.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ η εμφάνιση του συγκροτήματος ΣΕΜΕΛΗ, μιας νεανικής παρέας που με απίστευτο μεράκι, ατελείωτη δεξιοτεχνία & αστείρευτη αγάπη για τη μουσική μας ταξίδεψαν ΑΠΟ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ μέχρι το ΠΕΙΡΑΙΑ.Με ένα εκπληκτικό ρεπερτόριο ΣΜΥΡΝΙΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ, με τραγούδια που όλοι χιλιοτραγουδήσαμε & που ρίζωσαν στις ψυχές μας , αλλά και τραγούδια πιο "ψαγμένα" , μας ταξίδεψαν & μας μάγεψαν με τις φωνές τους & τη μουσική τους.

Μοναδική προσκεκλημένη η ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΛΤΑΤΟΥ που μας άφησε άφωνους με τη θεική της φωνή, την σεμνή της παρουσία & μας ταξίδεψε στη Σμύρνη δημιουργώντας μας όχι μόνο ακούσματα αλλά & εικόνες με την μοναδική της ερμηνεία!

Σε αυτή την μοναδική εκδήλωση, που το μαγαζί ΠΥΡΗΝΑΣ & το ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΕΜΕΛΗ, προσφέρθηκε να προσφέρει μέρος των εσόδων για τα αδέσποτα, δηλώσαμε όλοι εμείς οι φιλόζωοι "ΑΠΩΝ". Δυστυχώς όσο και αν το ιντερνετ βοηθα στην ενημέρωση & την ευαισθητοποιηση των πολιτών, τελικά δώσαμε την παρουσία μας μόλις 12 άτομα!
Τα αδεσποτάκια δεν τα πειράζει που αυτή η βραδιά δεν είχε τις αναμενόμενες παρουσίες (με 48 ευρώ όφελος εξασφάλησαν μόλις μισή στείρωση)! Εξαλλου έχουν μάθει στις στερήσεις & στις κακουχίες.

Ομως ίσως αν προωθούσαμε αυτές οι εκδηλώσεις όπου η τέχνη & η φιλοζωία περπατούν χέρι χέρι τότε ίσως τα αδέσποτα, τα παιδιά ή όλες οι ευπαθείς ομάδες της γης να μη μας είχαν και τόση ανάγκη!

Ευχαριστούμε θερμά το μοναδικό συγκρότημα ΣΕΜΕΛΗ & τη ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΛΤΑΤΟΥ!
Υπενθυμίζουμε ότι οι επόμενες συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στις 29/04, 13/05 & 20/05 στο ίδιο κέντρο.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ
ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ: 10 ΕUR (εκ των οποίων τα 4 ευρώ θα διατεθούν για τα αδεσποτάκια από τις προσκλήσεις που θα κόψει ο συλλογος) & Κόστος ποτού: 7 eur
Πληροφορίες για προσκλήσεις: κατά προτίμηση γραπτή Επικοινωνία 6932492302, aggelkap@yahoo.gr

No comments:

Post a Comment

Translate