Search This Blog

Thursday, April 22, 2010

Ο Ζ.Σ.Ε παρευρέθηκε στην ετήσια ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΩΝ


Αν και λίγο καθυστερημένα, λόγω φοβερών υποχρεώσεων μελών & εθελοντών, ανεβάζουμε φωτογραφίες & άρθρο από την ετήσια συγκέντρωση της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων στην οποία συμμετείχε και ο ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση
*****************************************************
Αυτή είναι η φωτογραφία από το περιοδικό Camper Market τεύχος Φεβρουαρίου 2010 (Ν.26)
Μια από τις βασικές αρχές της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων είναι η καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης αναπόσπαστο μέρος της οποίας αποτελεί για εμάς και η αγάπη για τη φύση και τα ζώα.
Στα πλαίσια αυτής της ιδέας και ύστερα από πρόσκληση των μελών της λέσχης μας κ.Γιώργου Φραντζή και κ.Ροζίνας Χριστοδουλάτου (ιδρυτικά μέλη της Λέσχης Αυτοκινούμενων) παρευρέθηκε στην ετήσια συγκέντρωση της Λέσχης και ο Ζωοφιλικός Σύλλογος Ελευσίνας και Εθελοντές όπου εκπροσωπήθηκε μέσω της προέδρου του κ.Λίλας Αθανασιάση, μελών του Δ.Σ. και εθελοντών.

Συμμετείχαμε ως δωροθέτες στη λαχειοφόρο αγορά, γνωριστήκαμε με τα μέλη της λέσχης που ενδιαφέρθηκαν για τον αγώνα και τους σκοπούς του Ζωοφιλικού συλλόγου και τους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή και τη φιλοξενία τους.

Ο Ζωοφιλικός Σύλλογος Ελευσίνας δρα τα τελευταία έξι χρόνια προσφέροντας ένα τεράστιο έργο σε στειρώσεις, εμβολιασμούς, περίθαλψη και προώθηση για υιοθεσία εκατοντάδων αδέσποτων κακοποιημένων ζώων.

Οι πόροι είναι σχεδόν ανύπαρκτοι και η προσπάθεια στηρίζεται στην προσωπική εργασία και συνεισφορά της προέδρου, των μελών του Δ.Σ. και των εθελοντών (η σελίδα μας στο facebook αριθμεί περί τα 2800 μέλη).

Όποιος θέλει να γνωρίσει το έργο του Συλλόγου, να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο ή να υιοθετήσει κάποιο από τα σκυλάκια που φιλοξενούμε αυτή τη στιγμή μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλ : 6972268514 (κ.Λίλα Αθανασιάδη), 6942 830897 (κ.Ροζίνα Χριστοδουλάτου)

No comments:

Post a Comment

Translate