Search This Blog

Friday, October 8, 2010

ΠΑΡΗΣ ΤΟ ΠΙΤΜΠΟΥΛ...ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 13/10
Οι μήνες περνούν και ο Πάρης ακόμα βρίσκεται στην πανσιόν περιμένοντας τον άνθρωπό του.
Οι οικονομικές υποχρεώσεις είναι πολύ δύσκολο να καλυφθούν οπότε πλέον ψάχνουμε για μια αυλίτσα που θα φιλοξενήσει τον χοντρούλη πιτάκο.
Όλη η υποδομή (δηλ το κλουβί και το σπιτάκι του) θα καλυφθεί από εμάς καθώς και η τροφή και οι θεραπείες του για όσο διάστημα κρατήσει η φιλοξενία
Ποιός θέλει αυτόν τον απίθανο σκυλάκο για παρέα του;

Παρακαλώ αν δεν μπορείτε να τον φιλοξενήσετε προωθείστε και στους φίλους σας, κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη!

Ευχαριστώ πολύ
Ροζίνα
r_christodoulatou@yahoo.gr
*****************************
Ο Παρης είναι ένας χαρισματικός πιτμπουλάκος που είχε την ατυχία, όπως πολλά σκυλάκια της ίδιας ράτσας, να βρεθεί χωρίς να το θέλει σε λάθος ιδιοκτήτες.Πλέον έχει απομακρυνθεί και βρίσκεται σε ασφαλές μέρος, αλλά ταυτόχρονα έχει την ελπίδα ότι μπορεί κάποια στιγμή να βρεθεί ένα σπίτι και γι'αυτόν που θα του προσφέρει μια ήσυχη σκυλίσια ζωή και πολλή αγάπη.
Δεν μπορει να συνυπάρξει με άλλα ζώα. Θελει την αποκλειστικότητα. Πρέπει να υιοθετηθεί μόνο από κάποιον που γνωρίζει πολύ καλά την φυλή και θα μπορέσει υπεύθυνα να ασχοληθεί μαζί του.
Ένας αξιαγάπητος, 3χρονος, χαδιάρης, παχουλός σκυλάκος, πάρα πολύ φιλικός και τρυφερός με τους ανθρώπους πάρα τα δεινά που του έχουν προκαλέσει. Είναι υγιής και στειρωμένος.Δεν περιμένει να υιοθετηθεί από κάποιον που ψάχνει ένα κλασσικό δείγμα της φυλής. Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση σκύλου, ασυνήθιστων και εντυπωσιακών χρωματισμών, που θα είναι παντοτινά πιστός σ'όποιον αποφασίσει να τον σώσει από τον εγλεισμό για το υπόλοιπο της ζωής του.

Εάν ενδιαφέρεστε να τον γνωρίσετε τηλεφωνείστε :
Αννα 6976510568, anrizopoulou@yahoo.gr

No comments:

Post a Comment

Translate