Search This Blog

Monday, February 14, 2011

14/02.ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΥΙΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1758:142------&catid=35:generalnews&Itemid=67

14/2: Γιορτάστε την μέρα υιοθετώντας ένα ζώο

Αν σας έχει πλημμυρίσει η αγάπη, δείξτε την έμπρακτα υιοθετώντας ένα ζώο που έχει ανάγκη. Δεκάδες γατάκια και σκυλάκια περιμένουν υπό την φροντίδα σωματείων, καταφυγίων και εθελοντών για ένα παντοτινό σπίτι.

Μην αγοράζετε ζώα στον ή στην σύντροφό σας. Η έκπληξη όσο όμορφη και αν είναι, μπορεί να καταλήξει δυσάρεστη αν ο άλλος δεν είναι προετοιμασμένος να μεγαλώσει ένα ζωάκι. Συζητείστε το με το σύντροφό σας και αν όντως θέλετε ένα ζώο,αν είστε έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες της ανατροφής του για τα επόμενα 15-20 χρόνια, επισκεφθείτε ένα καταφύγιο αδέσποτων και επιλέξτε σε ποιό θα χαρίσετε την αγάπη σας αυτή τη μέρα αλλά και φυσικά για το υπόλοιπο της ζωής του.

Αν πάλι είστε single, επίσης είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσετε μια παρεούλα στο σπίτι. Υιοοθετήστε ένα ζωάκι και σίγουρα θα σας χαρίσει αγάπη και συντροφιά, χωρίς όρους.

Κα όσοι έχετε ήδη ζώα θυμηθείτε: Τα ζώα δεν ερωτεύονται. Ναι αγαπάνε, είναι τρυφερά, νιώθουν, δίνονται μα μην τα ζευγαρώνετε όταν δεκάδες αδέσποτα ταλαιπωρούνται στους δρόμους. Θυμηθείτε ότι τα κουτάβια ή τα γατάκια του ζώου σας θα πάρουν οικογένειες, όταν τα δώσετε, που θα μπορούσαν να είχαν υιοθετήσει από ένα αδέσποτο ζωάκι. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για τα αδέσποτα και η φιλοζωϊα δεν είναι μόνο προς το ζώο μας αλλά προς όλα...

Happy Valentine's Day!!!
(ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ )

No comments:

Post a Comment

Translate