Search This Blog

Monday, February 7, 2011

ΓΑΤΑΚΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ




Είναι περίπου 7 μηνών, απίστευτα τρυφερός και χαδιάρης. Τον βρήκα ένα βροχερό βράδυ στο δρόμο, έξω από ένα σουβλατζίδικο, βρεγμένο ως το κόκκαλο, με στραπατσαρισμένη φατσούλα από πολύ προχωρημένη μόλυνση στο στόμα, και φυσικά σκελετωμένο αφού το πρόβλημα στο στόμα δεν του επέτρεπε να φάει (δεν επισυνάπτω φωτογραφίες γιατί είναι πολύ δυσάρεστες). Το μόνο που έκανε, παρά την κατάσταση του, ήταν να τρίβεται στα πόδια μου...

Είναι πλέον περδίκι, και το μόνο που θέλει (εκτός από τροφή) είναι χάδια, χάδια, χάδια! Ο χαρακτήρας του είναι τόσο γλυκός, και μετά από αυτά που ξεπέρασε πιστεύω ότι αξίζει να βρει ένα σπιτάκι όπου θα τον αγαπάνε και θα τον προσέχουν. Είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα που θα έχει πολλά να προσφέρει σε όποιον τον υιοθετήσει. Παρατηρώ πως η ανθρώπινη παρέα του είναι απαραίτητη - προτιμά να με ακολουθεί όπου πάω και όταν στέκομαι κάθεται δίπλα μου σαν πιστός σκυλάκος-φύλακας!
Η άλλη επιλογή είναι να παραμείνει στον κήπο της πολυκατοικίας μου (μαζί με τις υπόλοιπες ενήλικες), εκτεθειμένος βέβαια σε όλους τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν όλα τα γατάκια που δεν ζουν σε σπίτια, αλλά προσπαθώ να το αποφύγω... Πραγματικά πιστεύω πως θα έκανε έναν άνθρωπο πολύ χαρούμενο, γι' αυτό στέλνω αυτό το email.

Εάν θα θέλατε να τον γνωρίσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6945951238.

Παρακαλώ όποιον/α παραλάβει αυτό το email, ακόμη κι εάν δεν σας ενδιαφέρει προσωπικά, να το προωθήσετε όπου μπορείτε μήπως ο γατούλης σταθεί τυχερός και βρει κάπου τον άνθρωπό του.

Ευχαριστώ πολύ

Μυρτώ

No comments:

Post a Comment

Translate