Search This Blog

Tuesday, July 10, 2012

ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

From: anna rizopoulou
To: anna rizopoulou
Sent: Tuesday, July 10, 2012 4:34 PM
Subject: ΝΕΟΤΕΡΑ (UPDATE) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ή ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα
 
Με την πολύτιμη βοήθειά σας καταφερα να συγκεντρωσω το ποσό για δυο στειρωσεις. Ειναι Η ΤΙΓΡΕ και η ΜΑΥΡΟΥΛΑ στις φωτογραφίες. Απομένουν ακόμα 8, εκ των οποίων οι 2 επέιγουν 
 
Εξέτασα όλες τις εναλλακτικές κατόπιν συμβουλών και προτροπών σας. Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει καμία οργανωμένη κίνηση στειρωσεων, είτε με την βοήθεια εθελοντών κτηνιάτρων είτε με την επίσκεψη του Animal Actiom στην περιοχή. Δεν υπάρχει κανείς για να κανει αυτές τις διαδικασίες, με τον Δήμο. την οργανωση και το τρέξιμο.Μόνη μου είναι αδύνατον. Χρειαζονται τουλαχιστον 5 άτομα για να υποστηρίξουν ενα τετοιο εγχείρημα.  Επιπλέον, δεν υπαρχουν τα χρήματα για να καλυφθούν  τα έξοδα των Κτηνιατρων και το κόστος των στειρωσεων.
 
Δυστυχώς για μια ακομη φορά επιβεβαιώνεται το γεγονός οτι ΗΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ και ότι ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΝΤΕΣ
 
Εγω  με ό,τι χρήματα συγκεντρώσω θα κάνω κι άλλες στειρώσεις και μέχρι εκει. Δυστυχώς θα κλεισω τα μάτια και θα περιμένω να φθασει ο Οκτωβρης για να επιστρεψω στην ΑΘηνα. Τα υπόλοιπα θα μεινουν στο έλεος των Μαραθιωτών και των Γαργαλιανωτών.. Θα πέσουν οι γνωστές φόλες τον Οκτωβρη και τον Μαρτιο και "όλα θα βαίνουν καλώς"
 
Η βοήθεια που είχα μέχρι τώρα ήταν απο το ΚΑΖ που βοήθησε με την περιθαλψη καποιων ζώων απο την περιοχή και απλούς φίλους που με ξερουν χρόνια και με στηρίζουν οι οποίοι συνέβαλλαν στο ποσό των δύο στειρωσεων.
 
Τα υπόλοιπα σωματεία είτε αδυνατούν να βοηθήσουν, λόγω υπερπληρθώρας περιστατικών είτε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ Εκτός περιοχής τους ή αυτά που δεν ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΠΡοτείνοντας λύσεις ΑΠΛΑ ΑΝΕΦΙΚΤΕΣ΄. Δεν θα μπω στη διαδικασια να σχολιάσω τετοιου ειδους απαντήσεις και ανέφικτες προτασεις. Απλά εύχομαι να περάσουν τον Οκτωβρη μια βολτα απο τον Μαραθο και να μετρησουν τα κουταβια που θα κυκλοφορουν στο χωριο των 100 κατοικων. Για μένα μια στείρωση ισοδυναμεί με βάλσαμο, και δυστυχώς το μτα 
Απλά θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που εχουν βοηθήσει μεχρι τώρα αλλα και αυτούς που πραγματικά θέλουν αλλά δεν μπορούν να βοηθήσουν, είτε είναι εθελοντές είτε σωματεία.
 
Τελος θα ήθελα να σας παρακαλέσω να προωθήσετε όπου μπορειτε μήπως καταφερω να μαζεψω ακομα 1-2 στειρωσεις, για να σωσουμε όσες  περισσότερες ψυχες μπορούμε.
 
Ενημερωτικά αναφέρω ότι Απο τον Μαρτιο βρήκα οικογένειες σε 5 σκυλάκια απο το χωριό και εχουν στειρωθεί 8. Απομένουν άλλα τόσα. Με βάση τα νούμερα Ας αναλογισθούμε όλοι το πρόβλημα των αδεσποτων σε ενα χωριο 100 κατοικων
 
Τα στοιχεια των κτηνιατρων ειναι:

Γιάννησ Μαρκόπουλος  - Κυπαρισσια - 2761022151 και 6974662567

Μαρια Παναγοπούλου - Γαργαλιάνοι - 2763022292 και 6976975481
 
 
Αν επικοινωνήσει καποιος μαζί τους για απευθείας βοήθεια, παρακαλώ να με ενημερώσει
 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ευχομαι να προω΄θήσετε αυτο το μήνυμα για να βοηθηθούν περισσότερες ψυχες μπορώ, μέχρι να φύγω.
 
Με φιλικούς χαιρετισμούς
 
Άννα Ριζοπούλου
Τηλ 6976510568 μετα τις 20.00

No comments:

Post a Comment

Translate