Search This Blog

Thursday, July 19, 2012

ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΕΛΛΑ

Η Μπελλα χαθηκε πριν δεκα μερες περιπου στην περιοχη του Κορωπιου απο το εξοχικο μας που ειχαμε παει για διακοπες.

Παρ΄ολες τις προσπαθειες μας δεν καταφεραμε να την εντοπισουμε.

Το σαββατο 14-7 την ειδε στην εισοδο του προαστιακου στο Κορωπι η Natassa Kouboulaπου θα ταξιδευε με το τρενο κ με εκκληση της ενημερωσε εθελοντες για να την αναζητησουν. την επομενη μερα κυριακη15-7 στο ιδιο σημειο την ειδε η chryssa belia την οποια κ ευχαριστω για τις φωτογραφιες που ανεβασε, γιατι διαφορετικα δεν θα ηξερα που να ψαξω. 

Σημερα τριτη 17-7 με το που ειδα τις φωτογραφιες πηγα στο σταθμο αλλα δυστυχως δεν την βρηκα. Θα επιστρεψω αυριο για να συνεχισω την προσπαθεια μεχρι επιτελους να την βρω. 

Την μπελλα την βρηκα πριν δυο μηνες περιπου αδεσποτη κ την κρατησα, αργοτερα εμαθα πως εχει υποστει κακοποιηση απο τους προηγουμενους ιδιοκτητες κ γι΄αυτο το λογο ειναι αρκετα φοβικη. Εχει ογκο στο στηθος και ηταν προργαμματισμενο το χειρουργειο τησ το οποιο φυσικα δεν εχει γινει και πρεπει να πραγματοποιηθει το συντομοτερο!! 

Σας παρακαλω οποιος την βρει πριν απο μενα να την κρατησει κ να επικοινωνησει μαζι μου στο τηλεφωνο 6973160816 ωστε να ερθω να την παρω αμεσως. Σας παρακαλω βοηθηστε να βρεθει η Μπελλα μου με κοινοποιησεις παντου https://www.facebook.com/video/video.php?v=365172850223074&saved

No comments:

Post a Comment

Translate