Search This Blog

Tuesday, March 17, 2009

ΛΙΝΑ.ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ



Η Λινα φιλοξενειται προσωρινα απο εμενα αλλά ΨΑΧΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!***************************
Η Λίνα μετά απο ένα πολύ επιτυχημένο χειρουργείο χρειάζεται ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Πέρασε πάνω 8 μήνες χειρουργείων, κτηνιατρίων, περιορισμού σε κλουβάκια, πόνου & στεναχώριας.

Εχει ακόμα δρόμο αλλα είναι πλέον αρκετά εύκολος, καθώς οι ουλές επουλώθηκαν, το "μαλλάκι" ξαναφύτρωσε, το κέφι επανηλθε. ΄Χρειάζεται ακόμα προσπάθεια ώστε το ποδι της να γινει απολυτα χρησιμο.Εχει δυναμωσει αρκετα, οι ουλές και το τριχωμα εχουν αποκατασταθει πληρως.Η διάθεσή της απίστευτη, η δύναμη της φοβερή, να μη μιλησω για το τρέξιμο της (που δεν την πιάνει κανείς και ας χρησιμοποιεί ακόμα μόνο τα 3 ποδαράκια)

Είναι ιδανική για φύλακας. Λατρεύει και διεκδικεί το χώρο της και τους "γονείς" της καλύτερα από πολλά σκυλιά / φύλακες.

Ειναι ήδη η μικρή μας ηρωίδα, που με χαμηλωμένα τα μάτια και σφιγμένα τα δόντια, πέρασε το δικό της μικρό Γολγοθά. Ισως για να μη μας στεναχωρήσει, ίσως γιατι καταλαβαινε τι προσπαθούσαμε τόσοι άνθρωποι να κάνουμε, μας στήριξε όσο την στηρίξαμε.

Βέβαια ακομα φοβάται τα αυτοκίνητα και η βολτα στο δρόμο ειναι ένα ατελείωτο μαρτύριο!Ομως και αυτο διορθώνεται με αγαπη πολύ πολύ!

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ!
*********************************
ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ saveileia2@yahoo.gr, 6944860451, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΟΗ (http://adespotathriasio.blogspot.com)

No comments:

Post a Comment

Translate