Search This Blog

Tuesday, March 17, 2009

ΜΠΟΝΟ YIOΘΕΤΗΘΗΚΕ


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ..........ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ BONO!
*****************
Αυτός είναι ο ΜΠΟΝΟ, ημαιμος πιτ μπουλ.

Φιλόζωη τον βρήκε ένα βράδυ με την ουρά του δεμένη με 2 σύρματα που του είχαν δημιουργήσει άσχημες πληγές. Τον έβαλε στο αυτοκίνητό της και την άλλη μέρα τον πήγε στο κτηνίατρο. Αρχικά ο κτηνίατρος πίστεψε ότι μάλλον θα χρειαστεί να του κόψουν την ουρά αλλά τελικά σώθηκε η ουρίτσα του. Τώρα είναι σε πανσιόν γιατί η κυρία δεν ήθελε με τίποτα να τον αφήσει πάλι στο δρόμο.

Οι πληγές του είναι καλύτερα αλλά θέλουν ακόμη χρόνο για να κλείσουν τελείως.

Είναι πολύ καλός χαρακτήρας, νεαρός, ενός έτους περίπου & μάλλον έχει και από μπόξερ. Είναι πολύ φιλικός (για αυτό και κατάφεραν να του κάνουν ό,τι του έκαναν) και πολύ γλυκός!!! Ηταν 3 μέρες σε αυτοκίνητο και ήταν κύριος. Επίσης στο ιατρείο όσο έμεινε ήταν πολύ ήρεμος , έκανε τη βολτούλα του, έμπαινε στο κλουβάκι του χωρίς δυσκολία και κοιμόταν στο μαξιλαράκι του.

Η κοπέλα στη πανσιόν μας είπε ότι είναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΣ!!!!!Τα πάει πολύ καλά και με τους άλλους σκύλους, θηλυκούς ή αρσενικούς.

Προκειμένου για υιοθεσία στην Αθήνα ο ΜΠΟΝΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΥΙΟΘΕΣΙΩΝ της SAPT.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: http://www.sapt.gr/site/prog.php?pp=3

No comments:

Post a Comment

Translate