Search This Blog

Sunday, November 9, 2008

ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ







Ο γλυκός Μίμης - με το αφράτο τρίχωμα & τα γαλάζια μάτια- δεν τα κατάφερε.
Με φόλες μέσα σε γειτονιά γεμάτη παιδιά & ζώα, ο Μιμάκος μόνο το όνομα αυτού που σπέρνει το θανατικό στις γειτονιές δεν μας είπε... Μας πίκρανε όλους όσους ασχολούμαστε με τα αδέσποτα του ΘΡΙΑΣΙΟΥ γιατί κάποιος πολιτισμένος συμπολίτης μας , μας ποδοπάτησε τις προσπάθειές μας, το κόπο μας, τα συναισθήματά μας...

Και εμείς συνεχίζουμε γιατί υπάρχουν και άλλα ζώα που περιμένουν από τους ανθρώπους φροντίδα & προστασία...

Ετσι για αυτή την εβδομάδα στο ΘΡΙΑΣΙΟ θα χρειαστούμε
α) αυτοκίνητα για μεταφορά 2 ακόμα ζώων στο κτηνίατρο για εμβολιασμούς - στειρώσεις.
β) εθελοντές για παροχή τροφής & νερού καθώς και έλεγχο των ζώων
γ) εθελοντή να βγάλει καλές φωτογραφίες για να μπουν τρία σκυλιά μας σε ημερολόγιο για αδέσποτα (καθώς αυτές που εχω ήδη τραβήξει ειναι μακρινές & δεν ειναι καλές)

Σχετικά με τη ΣΑΚΙΡΑ, ευτυχώς μας τη φιλοξενεί η στέγη στη ΚΕΡΑΤΕΑ, μέχρι την ολοκλήρωση της θεραπείας της. Η εθελόντρια που την φιλοξενούσε επί ένα μήνα έκανε φανταστική δουλειά έτσι η ΣΑΚΙΡΑ είναι αγνώριστη, όπως βλέπετε στη φωτογραφία!

Επίσης σχετικά με το θέμα της ΛΙΝΑΣ, της σκυλίτσας που τη χτύπησε αυτοκίνητο & παρά τα 2 χειρουργεία που πέρασε τα σκυλί με προσωπικά έξοδα εθελοντή το πόδι της εξακολουθεί να είναι "άχρηστεμενο". Περιμένω μια πρώτη γνώμη για το τι θα γίνει με το ζώο αν και προβλέπεται να περάσει και άλλο χειρουργείο.


Περιμένω νέα σας...
Καλή εβδομάδα & καλό κουράγιο σε όλους
saveileia2@yahoo.gr, 6944860451

No comments:

Post a Comment

Translate